Login kopers

Veenderij Eiland G in Veenendaal Oost

In nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost realiseert Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling diverse deelplannen met een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen. Op Eiland G in De Veenderij worden 18 royale gezinswoningen gerealiseerd.

Nieuwbouw Veenderij Eiland G in Veenendaal Oost

In de nieuwe wijk Veenendaal-Oost, op 10 minuten fietsen van het centrum, worden 3.200 woningen gebouwd. De wijk is opgedeeld in drie gebieden met elk een eigen karakter en sfeer: Buurtstede, Veenderij en Groenpoort. Er is een grote variëteit aan woningtypen. Inmiddels wordt Veenderij, het zuidelijk deel van Veenendaal-Oost, bouwrijp gemaakt. Hier worden de komende jaren circa 1.000 nieuwbouwhuizen gebouwd op verschillende wooneilanden, met elk een eigen leefsfeer.

In verkoop!
Op Eiland G realiseert Van Wanrooij 4 vrijstaande en 14 ruime twee-onder-eenkapwoningen in de zogenaamde chalet-stijl. Dit betekent een gevarieerde uitstraling en vele fraaie details. De meeste woningen hebben een mooi uitzicht over het water. Alle woningen (vanaf ca. 150 m² woonoppervlak) liggen op ruime percelen tot wel 420 m². De woningen bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden om er helemaal jouw ideale droomhuis van te maken.

Volg het project en we houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen! 

 

Prijzen vanaf € 370.000,- v.o.n.

VastgoedConcept_Mark.jpg
Mark van den Berg Vastgoed Concept 0318-504345

Goedemorgen, ik ben Mark. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

VastgoedConcept_Mark.jpg
Mark van den BergVastgoed Concept

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Veenendaal en omgeving?