Login kopers

Van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys

Showroom in Waardenburg

In 2013 is Van Wanrooij keuken- en badkamerspecialisten in Tiel gestart met de bouw van een gloednieuwe showroom aan de A2 bij afslag 16 te Waardenburg. In december 2014 zijn de deuren van de nieuwe showroom geopend!

De showroom van Van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys in Waardenburg biedt plaats aan ruim 3000 m² inspiratie op het gebied van keukens, tegels en sanitair, verdeeld over 5 split level verdiepingen. De showroom biedt een zeer breed assortiment keukens, badkamers en tegels. Voor iedere smaak en passend binnen ieder budget.

De showroom: volop inspiratie

Woonstijlen
In de showroom staan 4 woonstijlen centraal: Puur, Modern, Landelijk, Trendy. Hiervoor zijn speciale stijlgebieden ingericht waar alles in de betreffende stijl en smaak te vinden is, inclusief compleet ingerichte stijlhuizen.

Een heuse beleving
Een bezoek aan de showroom is een heuse beleving. Naast veel inspiratie vind je er de antwoorden op al je vragen. Door werkende kranen, opstellingen en een keuken- en badkamerlab kun je de antwoorden zelf ontdekken en ervaren. Ook kun je je keuken en badkamer op ware grootte nabouwen in de paskamers!

De kookstudio
De kookstudio op de eerste verdieping is het hart van de showroom. Hier kun je met een heerlijke maaltijd of met alleen een kop koffie alle indrukken in de showroom laten bezinken. Ook gaan professionele koks kookdemonstraties geven in deze kookstudio.

Nieuwbouwhuis gekocht
Koop je een nieuwbouwwoning bij Van Wanrooij? Dan word je door onze kopersbegeleider uitgenodigd in de showroom in Waardenburg om alle opties zoals uitbouw en dakkapel te gaan bespreken. Daarnaast wordt een afspraak met je gemaakt met een keukenadviseur en een badkameradviseur om je nieuwe keuken en badkamer helemaal naar jouw wens samen te stellen. Dat is aangenaam wonen!

Bekijk ook eens:

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys 

Regterweistraat 5
4181 CE Waardenburg
(A2, afslag 16)

T: 0418-556666
E: info@vanwanrooij-warenhuys.nl

Bezoek de showroom