Login kopers

Gerrit en Ellen eerste kopers in Rijnvliet

maandag 4 september 2017

Vandaag verlieten Gerrit en Ellen enthousiast het kantoor van Lauteslager Makelaars in Utrecht. Ze ondertekenden als eerste kopers de overeenkomst voor een huis in plan Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn! Aangezien ze nog op vakantie gaan, ontvingen Gerrit en Ellen van de makelaar geen bloemen maar een heerlijke fles bubbels om de koop feestelijk te vieren.

Tip van collega
Gerrit en Ellen wonen op dit moment in een appartement in de wijk Terwijde in Leidsche Rijn. Ongeveer een half jaar geleden zijn ze rustig gaan zoeken naar een grotere woning. Een collega van Ellen attendeerde haar op Van Wanrooij, vanwege positieve ervaringen die zijzelf bij deze ontwikkelaar hadden gehad bij het kopen van hun huis. Op deze manier kwamen Ellen en Gerrit terecht op de website van plan Rijnvliet en besloten ze om zich in te schrijven.

Uitgeloot
Na een teleurstellend bericht dat zij niet tot de gelukkige kandidaten hoorden werden ze op de reservelijst geplaatst. Ze hadden de hoop op de woning al laten varen totdat zij een telefoontje ontvingen over bouwnummer 113 die was vrijgekomen: een sfeervolle tussenwoning met diepe tuin en uitzicht op sportvelden. Gerrit en Ellen namen de boodschap vol verbazing aan. Nadat het nieuws eenmaal was geland, stuurden ze de makelaar een enthousiaste e-mail dat ze nog steeds veel interesse hadden, dankbaar voor deze nieuwe kans.

Eerste kopers
Heel blij hebben zij vandaag de koop definitief gemaakt en ze kijken uit naar de oplevering van hun nieuwe huis. Ze waren dan geen optanten van het eerste uur, maar uiteindelijk wel de allereerste kopers in plan Rijnvliet!

Gerrit en Ellen, nogmaals van harte gefeliciteerd en welkom in Rijnvliet!

www.thuisinrijnvliet.nl

  • 1e kopers.jpg
  • AI_04.jpg (1)
  • Situatiekaart02a.jpg
  • Vogelvlucht DEF.jpg
Thuis in Rijnvliet
< Terug naar project
20998_vv 01 web.jpg
Lauteslager_Kim_Eijgenhuijsen_2.jpg
Kim EijgenhuijsenLauteslager Makelaars