Service

Leuk hé, zo'n regenton!

dinsdag 10 november 2020

Van harte gefeliciteerd met de oplevering van je nieuwbouwwoning in Rijnvliet.

Daan en Anke ontvingen op 5 november 2020 als eerste bewoners van deelgebied Rijnvliet Midden het oplevercadeau van Van Wanrooij. Het cadeau is een handige regenton met een inhoud van 200 liter met bijpassende gieter.

 

De bovenzijde van de regenton is een plantenbak. Zo kan de regenton opgefleurd worden met bloemen en/of je eigen kruidentuin! Handig in de eerste eetbare woonwijk van Nederland. De regenton kan makkelijk aan worden gesloten op de regenpijp regenwatercollector. Download de handleiding en bekijk de video met uitleg.

Een regenton is ideaal, gebruiksvriendelijk en waterbesparend. Wist je dat 15 minuten sproeien ongeveer 100 liter drinkwater kost? Meer over water besparen vind je op www.hoeveelzoveel.nl

Steeds meer Utrechters kiezen voor een betegelde tuin. Maar het regent vaker en harder. Dat zorgt op sommige plekken voor wateroverlast. Samen met jullie maken we de gemeente Utrecht waterproof! Daarom heeft de gemeente Utrecht ook bijgedragen aan jouw welkomstcadeau.

Oplevercadeau actie fase 4, 5, 6
Wil je ook nog een thuis dinercheque ontvangen t.w.v. € 50,-? Plaats dan een leuke foto van jezelf en je nieuwe regenton op social media. Tag daarin @vanwanrooijnieuwbouw en je bouwnummer en we sturen je deze cheque op. Voor bewoners van fase 4 eindigt de actie op 31 mei 2021. De einddatum voor fase 5 en 6 ligt ongeveer 2 maanden na de oplevering van de laatste woning.

Winactie alle bewoners van Rijnvliet
Alle bewoners van Rijnvliet maken ook nog een kans op een (extra) cheque t.w.v. € 150,- indien je een leuke foto post van je (zelf aangeschafte) regenton. Wij kiezen de leukste 5 foto’s hiervoor uit. Doe mee!

Vragen
Heb je nog vragen over het cadeau en/of de winactie? Bel dan gerust. Het telefoonnummer is 073-53 40 400. Je kunt ook een e-mail sturen naar anke.van.den.brand@vanwanrooij.nl.

Thuis in Rijnvliet
< Terug naar project
website_header_divers.jpg
Foto Sherena_Brecheisen_uitsnede.jpg
Sherena BosBrecheisen Makelaars