Login kopers

Nieuwbouwproject Sinfonia aan Leidsche Rijn Centrum in Utrecht

Nieuw Oost
Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke stadswoningen die met elkaar prachtige stadse straten vormen. Nieuw Oost ligt op wandelafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je alles binnen handbereik hebt. Een groot aanbod aan winkels, leuke cafés, restaurantjes en koffietentjes. Lees meer over stadsdeel Nieuw Oost »

Sinfonia
In Nieuw Oost is project Sinfonia in ontwikkeling. Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken. Eén gelegen aan Park Leeuwesteijn en één met uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. In totaal komen er 41 royale herenhuizen (125-215 m²) en 9 appartementen (70-130 m²). 

Anders wonen
Naast de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities (o.a. gasloos wonen), de grote stadstuinen en eetbare ecologische zone kenmerkt Sinfonia zich door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Twee woonkamers, een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Bekijk alvast enkele inspirerende voorbeelden van inrichtingsmogelijkheden »

Start verkoop
Project Sinfonia is op dit moment nog in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen in het voorjaar van 2019. De komende maanden presenteren wij op deze website steeds meer informatie over het project zoals woningplattegronden, (indicatieve) verkoopprijzen en de datum van start verkoop. Heb je vragen? Neem dan contact op met de makelaars.

Volg het project Sinfonia en we houden je via de projectnieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Goedemorgen, ik ben Bryan. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Brecheisen Makelaars Bryan van Bentum.jpg
Bryan van Bentum Brecheisen Makelaars 030–2003600 Email Bryan
Brecheisen Makelaars Bryan van Bentum.jpg
Bryan van BentumBrecheisen Makelaars

Legenda

Openbaar vervoer
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Ziekenhuis

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Utrecht en omgeving?