Login kopers

Persbericht: Van Wanrooij Projectontwikkeling en Dura Vermeer Bouw Zuid ondertekenen realisatieovereenkomst

woensdag 9 oktober 2019

Na de start van de verkoop op woensdag 11 september jl. is er weer een mijlpaal in het Burgemeesters van Tholen. Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen en Dura Vermeer Bouw Zuid uit ‘s-Hertogenbosch hebben op 1 oktober 2019 een realisatieovereenkomst (ROK) gesloten voor de bouw van 33 eengezinswoningen in Tholen. Dit betekent dat de (bouw) voorbereidingen nu echt kunnen starten.

Het project Burgemeesters van Tholen ligt in de uitbreidingswijk Stadszicht II en is omringd door een open agrarisch gebied en boomgaarden aan de Molenvlietsedijk. In het gebied realiseert Dura Vermeer Bouw Zuid in opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling, 33 fraaie, rijk detailleerde en gasloze woningen. Er komen 16 royale twee-onder-één-kap-woningen met garage, 16 ruime rij- en hoekwoningen en tot slot 1 vrijstaande woning.

Nu de realisatieovereenkomst getekend is, zal o.a. de benodigde omgevingsvergunning binnenkort worden aangevraagd. Naar verwachting zal Dura Vermeer Bouw Zuid in het tweede kwartaal van 2020 starten met de nieuwbouw en zullen de eerste woningen in 2021 opgeleverd worden. De verkoop is in handen van Leunis Makelaars en van den Ouden Makelaardij en zijn er reeds 17 woningen onder optie.

Foto: Directeur Joris van Wanrooij (van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling) en Directeur Martin Beukeboom (Dura Vermeer Bouw Zuid) bij ondertekening van de realisatieovereenkomst.

  • Type C-D-Tweekappers_2.jpg
  • Type B-Rij-Hoek.jpg
  • A.jpg
  • F-E-C_volledig.jpg
  • Type E-Tweekappers.jpg
Burgemeesters van Tholen
< Terug naar project
BURGT_20190703_Cam01_LR.jpg
Van den Ouden, Niels van den Ouden.jpg
Niels van den OudenVan den Ouden Makelaardij