Login kopers

Nieuwbouwproject Burgemeesters van Tholen

Voor ieder wat wils
In de nieuwe wijk Stadszicht II in Tholen ontwikkelt Van Wanrooij nieuwbouwproject 'De Burgemeesters van Tholen'. Vanuit het idyllische en waterrijke vestingstadje Tholen op de grens van Zeeland en Noord-Brabant ben je binnen 15 minuten in Bergen op Zoom, binnen 30 minuten in Roosendaal en binnen 45 minuten in Breda. Wil je naar Rotterdam of Antwerpen? Ook dat is prima te bereiken vanuit Tholen.

Het nieuwbouwproject bestaat uit een gevarieerd aanbod van 33 woningen: rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen; voor ieder wat wils! Alle woningen  zijn gasloos en bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden om de woning helemaal naar jouw wens aan te passen.

In voorbereiding: start verkoop 2e kwartaal 2019
Het plan is op dit moment nog in de voorbereidende fase. Te zijner tijd maken wij bekend wie de projectmakelaar wordt en presenteren wij op deze website meer details over het woningaanbod, zoals woningtypen, artist impressies en woningplattegronden. Bekijk alvast de eerste gevelbeelden van de woningen.

Vanaf start verkoop zijn de verkoopprijzen bekend en kun je je inschrijven voor de woning van je voorkeur. Naar verwachting start de verkoop van deze woningen in het 2e kwartaal van 2019. Volg het project en blijf op de hoogte van nieuwe en ontwikkelingen.

Goedemiddag, ik ben Arno. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Leunis, Arno Leunis.jpg
Arno Leunis Leunis Makelaars 0166-604522 Email Arno
Leunis, Arno Leunis.jpg
Arno LeunisLeunis Makelaars

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Tholen en omgeving?