Login kopers

Nieuwbouwproject Burgemeesters van Tholen

Bereikbaarheid
In de nieuwe wijk Stadszicht II in Tholen ontwikkelt Van Wanrooij nieuwbouwproject 'De Burgemeesters van Tholen'. Vanuit het idyllische en waterrijke vestingstadje Tholen, nabij de Oosterschelde op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, ben je binnen 15 minuten in Bergen op Zoom, binnen 30 minuten in Roosendaal en binnen 45 minuten in Breda. Wil je naar Rotterdam of Antwerpen? Ook dat is prima te bereiken vanuit Tholen.

Fase 1 uitverkocht; fase 2 komt eraan
Alle woningen in fase 1 zijn inmiddels verkocht. Naar verwachting zal de verkoop van fase 2 in juli 2021 van start gaan. Fase 2 bestaat uit een gevarieerd aanbod van 31 woningen: 6 tussen- en 4 hoekwoningen, 12 tweekappers, 3 vrijstaande woningen en 6 levensloopbestendige tweekappers. Voor ieder wat wils dus!

We borduren voort op de geliefde architectuur van fase 1. Dezelfde stijl komt dus ook in deze vervolgfase terug. Bovendien bieden de woningen tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden om er helemaal jouw thuis van te maken! Bekijk de video impressie van de oplevering van de eerste woningen om een beeld te krijgen van de architectuur in deze mooie wijk!

Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Goedemorgen, ik ben Arno. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Leunis, Arno Leunis.jpg
Arno Leunis Leunis Makelaars 0166-604522 E-mail Arno
Leunis, Arno Leunis.jpg
Arno LeunisLeunis Makelaars

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Bekijk de video impressie van de oplevering van de eerste woningen


Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Tholen en omgeving?