Login kopers

Nieuwbouwproject Burgemeesters van Tholen

Bereikbaarheid
In de nieuwe wijk Stadszicht II in Tholen ontwikkelt Van Wanrooij nieuwbouwproject 'De Burgemeesters van Tholen'. Vanuit het idyllische en waterrijke vestingstadje Tholen, nabij de Oosterschelde op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, ben je binnen 15 minuten in Bergen op Zoom, binnen 30 minuten in Roosendaal en binnen 45 minuten in Breda. Wil je naar Rotterdam of Antwerpen? Ook dat is prima te bereiken vanuit Tholen.

Gasloos
Het nieuwbouwproject bestaat uit een gevarieerd aanbod van 33 woningen: rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen; voor ieder wat wils! Alle woningen zijn gasloos en bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden om de woning helemaal naar jouw wens aan te passen.

Zekerheid van nieuwbouw
Van Wanrooij is aangesloten bij SWK. Je krijgt daarom het zogenaamde garantiecertificaat van SWK. Een bewijs dat je kiest voor een goed project en een betrouwbare bouwer. Gaat er iets mis tijdens de bouw, dan wordt het voor je opgelost. Je krijgt niet voor niets jarenlange garantie.

Fase 1 uitverkocht; fase 2 komt eraan
Alle woningen in fase 1 zijn inmiddels verkocht. In de zomer van 2021 zal de verkoop van fase 2 van start gaan. 

Fase 2 bestaat uit een gevarieerd aanbod van 31 woningen: 6 tussen- en 4 hoekwoningen, 12 tweekappers, 3 vrijstaande woningen en 6 levensloopbestendige tweekappers. Voor ieder wat wils dus! We borduren voort op de geliefde architectuur van fase 1. Dezelfde stijl komt dus ook in deze vervolgfase terug. Bovendien bieden de woningen tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden om er helemaal jouw thuis van te maken!

Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Goedemorgen, ik ben Arno. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Leunis, Arno Leunis.jpg
Arno Leunis Leunis Makelaars 0166-604522 E-mail Arno
Volg project Volg project
Leunis, Arno Leunis.jpg
Arno LeunisLeunis Makelaars

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Tholen en omgeving?