Login kopers

Nieuwbouwplan Bouverijen in Teteringen

Het plangebied Bouverijen tussen Teteringen en Breda-Noord biedt in totaal ruimte aan ca. 650 woningen en de brede school De Mandt. Van Wanrooij is inmiddels gestart met de bouw van 66 woningen in fase 5D van de Bouverijen. Daarnaast is fase 8B, bestaande uit 22 koop- en 3 huurwoningen, momenteel in ontwikkeling.

De locatie ligt in de zuidelijke helft van de nieuwe woonwijk Bouverijen, tussen het water en de Burgemeester Verdaasdonkstraat in. Het gebied sluit aan de zuidkant aan op de Boomwal. De ligging is ideaal: op de grens met de uitgestrekte Vuchtpolder, op loopafstand van de basisschool en kinderdagopvang en 15 minuten fietsen van het centrum van Breda met al haar voorzieningen.

Dit bouwplan biedt vrijstaande woningen, vrijstaande- en geschakelde tweekappers en hoek- en tussenwoningen. De gekozen architectuur is dorps en eigentijds, wat voor een mooi divers beeld zorgt. Er is variatie in de detaillering, dakoplossing, gevelsteen, kozijnen en deuren. Alle woningtypen bieden vele opties en uitbreidingsmogelijkheden om er helemaal jouw droomhuis van te maken. In Bouverijen is voor ieder wat wils. Doe alvast inspiratie op met het inspiratiemagazine!

In verkoop!
Je kunt je vanaf dat moment online inschrijven voor één of meerdere bouwnummers. De mogelijkheid tot inschrijving sluit op maandag 12 april 17:00 uur. Daarna worden alle inschrijvingen bekeken en de woningen toegewezen. De verkoopbrochure met alle informatie over de woningen is nu te downloaden op de projectwebsite.

Financiële scan
Als je een huis koopt of verkoopt dan wil je - voordat je een handtekening zet - graag zoveel mogelijk zekerheid. Daarom vragen we je om bij je online inschrijving een financiële scan te uploaden. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij ons meer zekerheid geeft, geven wij jou een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan bij de toewijzing van de woningen. Lees hier meer over de financiële scan

Goedemorgen, ik ben Bart. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

De Boer Storimans Bart Kimenai.jpg
Bart Kimenai Storimans en Partners 076-5226090 E-mail Bart
De Boer Storimans Bart Kimenai.jpg
Bart KimenaiStorimans en Partners

Legenda

Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Teteringen en omgeving?