Service

Nieuwbouwplan Bouverijen in Teteringen

Het plangebied Bouverijen tussen Teteringen en Breda-Noord biedt in totaal ruimte aan ca. 650 woningen en de brede school De Mandt. Van Wanrooij is inmiddels gestart met de bouw van 66 woningen in fase 5D van de Bouverijen. Daarnaast is fase 8B, bestaande uit 22 koop- en 3 huurwoningen, momenteel in ontwikkeling.

De locatie ligt in de zuidelijke helft van de nieuwe woonwijk Bouverijen, tussen het water en de Burgemeester Verdaasdonkstraat in. Het gebied sluit aan de zuidkant aan op de Boomwal. De ligging is ideaal: op de grens met de uitgestrekte Vuchtpolder, op loopafstand van de basisschool en kinderdagopvang en 15 minuten fietsen van het centrum van Breda met al haar voorzieningen.

Dit bouwplan biedt vrijstaande woningen, vrijstaande- en geschakelde tweekappers en hoek- en tussenwoningen. De gekozen architectuur is dorps en eigentijds, wat voor een mooi divers beeld zorgt. Er is variatie in de detaillering, dakoplossing, gevelsteen, kozijnen en deuren. Alle woningtypen bieden vele opties en uitbreidingsmogelijkheden om er helemaal jouw droomhuis van te maken. In Bouverijen is voor ieder wat wils. Doe alvast inspiratie op met het inspiratiemagazine!

Verkocht!
Alle woningen in fase 8B zijn verkocht. 

Goedemiddag, ik ben Daniëlle. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Van de Water - DaniellevanSteen-zwartwit.jpg
Daniëlle van Steen Van de Water Makelaars Breda 076-5242400 E-mail Daniëlle
Van de Water - DaniellevanSteen-zwartwit.jpg
Daniëlle van SteenVan de Water Makelaars Breda

Legenda

Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Teteringen en omgeving?