Login kopers

Inloopavond Land van Coudewater

donderdag 23 mei 2019

Op donderdag 23 mei aanstaande organiseert VOF Land van Coudewater een inloopavond over dit project in De Kentering in Rosmalen. Deze avond is voor alle geïnteresseerden maar met name voor omwonenden, ondernemers en andere mensen of organisaties met een speciale interesse voor dit prachtige gebied. De avond is nog niet echt bedoeld voor mensen die overwegen er in de toekomst te gaan wonen. Ze zijn uiteraard welkom maar voor die verkoop en verhuurinformatie is het veel te vroeg.

De avond begint om 20.00 uur. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom. Het programma bestaat uit twee onderdelen. Een vraaggesprek met de gebiedsontwikkelaar, de landschapsarchitect en één van de beoogde architecten. Daarna kunnen alle aanwezigen bij meerdere informatiepunten vragen stellen over diverse onderwerpen. We zullen deze avond kort uiteen zetten wat de ontwikkelingen het afgelopen jaar waren en wat de nabije toekomst gaat brengen. Na deze avond zal VOF Land van Coudewater met geïnteresseerden in gesprek gaan en zal zij iedereen langs diverse wegen op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Onder andere via de website landvancoudewater.nl.
Uiteraard zorgen we deze avond voor een kopje koffie, thee of ander drankje. Om iedereen zo goed mogelijk te ontvangen, is het fijn als u via info@landvancoudewater.nl laat weten dat u van plan bent te komen. Wij kijken uit naar uw komst dus graag tot 23 mei!

Land van Coudewater
Land van iedereen

  • DJI_0021.JPG
  • DSC_1837 LR.jpg
  • DSC_1875.JPG
  • DSC_1800 LR.jpg
  • Maps01.jpg
  • DSC_1820.JPG
  • DSC_1871.JPG
Land van Coudewater
< Terug naar project
DJI_0021.JPG
contactpersoon.jpg (1)
je contactpersoon voor project Rosmalen CoudewaterCommunicatie