Login kopers

Woningen verder uitgewerkt

maandag 26 november 2018

Eind oktober hebben de Gemeente Papendrecht en Van Wanrooij Projectontwikkeling hun handtekening gezet onder de overeenkomst voor de realisatie van 39 koopwoningen in het Entreegebied van Land van Matena. Door architectenbureau Geesink Weusten is de afgelopen periode hard gewerkt om het geselecteerde schetsontwerp uit te werken naar een voorlopig ontwerp.

Recent is het voorlopig ontwerp goedgekeurd door de gemeente Papendrecht en kunnen we deze beelden met trots aan je presenteren.

Het Plan
In het deelplan Entree worden 39 bijzondere woningen gerealiseerd. Slanke elementen zoals torentjes en een zeer rijke detaillering bepalen het statige, sjieke, dorps-stedelijke karakter van de wijk. 

  • De woningen nabij de entree van de wijk bestaan uit drie woonlagen met een kap. Deze woningen zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers en hebben een woonoppervlakte van circa 183 m².
  • De ruime tussenwoningen van twee woonlagen en een kap hebben een inwendige breedte van wel 6.0 meter en een woonoppervlakte van circa 144 m². De hoekwoningen zijn zelfs nog 30 cm breder en hebben een woonoppervlakte van 167 m².
  • Het plan bevat nog een tweetal unieke tussenwoningen. Een van deze woningen is kenmerkend door het prachtige torentje. Deze twee woningen hebben een woonoppervlakte van zelfs 200 m²!
  • Aan de zuidzijde worden 12 twee onder een kap woningen gerealiseerd met een woonoppervlakte van circa 170 m².

Planning
We verwachten dat de woningen in het Entreegebied in het tweede kwartaal van 2019 in verkoop gaan. Zodra hierover meer duidelijk is, word je geïnformeerd via de projectnieuwsbrief.

Inschrijving
Vanaf start verkoop kun je je inschrijven voor de woningen in het Entreegebied via deze projectwebsite. Wij gaan daarna de woningen op volgorde van rangnummer aan de inschrijvers aanbieden en vervolgens op basis van loting. 

Voorinschrijving bij gemeente stopt per 10 december 2018
Inmiddels hebben vele belangstellenden voor het Woongebied Land van Matena zich vooringeschreven bij de gemeente en een rangnummer toegewezen gekregen. Vanaf 10 december 2018 vervalt deze mogelijkheid en worden er geen nieuwe rangnummers meer toegekend. Na 10 december worden de gegevens van de gemeentelijke inschrijvers (na akkoord ingeschrevene) overgedragen aan Van Wanrooij. 

  • Papendrecht_Standpunt_03.jpg
  • VO01.jpg
  • VO03.jpg
  • VO04.jpg
  • VO02.jpg
Land van Matena
< Terug naar project
AI_vogelvlucht.jpg
Kooyman_Kees_Kooyman.jpg
Kees KooymanKooyman Eigen Huis