Login kopers

Nieuwbouw Land van Matena in Papendrecht

Aan de oostzijde van Papendrecht is een nieuwe wijk in ontwikkeling: Het Land van Matena. De locatie ligt ten zuiden van de A15 en de uitgestrekte polders van Het Groene Hart op ca. 3 km van de kern van Papendrecht en Sliedrecht. Ook de Merwedelanden en de Biesbosch ligt in de nabije omgeving.

Op de locatie worden 39 bijzondere woningen gerealiseerd. Slanke elementen zoals torentjes en een zeer rijke detaillering bepalen het statige, sjieke, dorps-stedelijke karakter van de wijk. De individuele gevels krijgen verschillende breedtes en hoogtes en zijn herkenbaar door de variatie in gevelindelingen en kleurgebruik. 

All-electric
Van Wanrooij Projectontwikkeling heeft na de aanbestedingsprocedure het plan gegund gekregen. Het project en de woningen wordt nu tot in detail uitgewerkt. Het plan biedt 12 royale twee-onder-een-kap woningen (tot wel 190 m² woonoppervlak), 4 hoekwoningen en 23 tussenwoningen. De woningen worden all-electric uitgevoerd (gasloos). Naar verwachting start de verkoop van de woningen in het 2e kwartaal van 2019.

Volg het project en we houden je met de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen! 

Goedemiddag, ik ben Kees. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Kooyman_Kees_Kooyman.jpg
Kees Kooyman Kooyman Eigen Huis 078-6150600 Email Kees
Volg project Volg project
Kooyman_Kees_Kooyman.jpg
Kees KooymanKooyman Eigen Huis

Legenda

Natuurgebied
Openbaar vervoer
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Papendrecht en omgeving?