Login kopers

Optio: het flexibele woningconcept

Oneindig veel keuzemogelijkheden

Optio is het flexibele woningconcept van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. Een slim en duurzaam concept met ongekend veel keuzemogelijkheden, waarmee we kunnen inspelen op de eisen en wensen van opdrachtgevers en consumenten van nu. Door de bundeling van jarenlange, vakinhoudelijke kennis kunnen wij middels Optio sneller, efficiënter én tegen lagere kosten nieuwbouwwoningen ontwikkelen en realiseren.

Of het nu gaat om een tweekapper, een hoekwoning, een tussenwoning of een patiowoning: Optio biedt optimale en ruime keuzevrijheid in doorsnede/dakvorm, plattegrondindeling, maatvoering, opties en architectuur. Want een woning is niet zomaar een woning. Het moet bij je passen, en het moet aansluiten bij je karakter en woonwensen. Dat maakt wonen aangenaam.

Predicaat 'Excellent Concept'

We zijn er trots op al enkele jaren het predicaat Excellent Concept te mogen voeren voor Optio. Sinds 2016 zelfs als eerste projectontwikkelaar en bouwonderneming in Nederland met het Nul-op-de-meter (NOM) label.

De Stichting Excellent Conceptueel Bouwen verklaart dat Optio een bewezen excellent concept is en dat Van Wanrooij haar beloftes ook daadwerkelijk waarmaakt.  Meer dan 3.500 woningen zijn inmiddels succesvol ontwikkeld en gerealiseerd. Optio levert bovendien alle gewenste energieprestaties, van EPC 0,4 tot zelfs energieneutrale woningen (‘nul op de meter’).

Bekijk alle Optio-mogelijkheden »