Login kopers

Optio: het flexibele woningconcept

Van Wanrooij trots op predicaat 'Excellent Concept'

Optio is het flexibele woningconcept van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling met ongekend veel keuzemogelijkheden waarmee wij snel, efficiënt én tegen lage kosten nieuwbouwwoningen en -appartementen ontwikkelen en realiseren. Het concept is slim en duurzaam. Het speelt in op eisen en wensen van opdrachtgevers en consumenten van nu.

We zijn er trots op al enkele jaren het predicaat Excellent Concept te mogen voeren voor Optio. Sinds 2016 zelfs als eerste projectontwikkelaar en bouwonderneming in Nederland met het Nul-op-de-meter (NOM) label. De Stichting Excellent Conceptueel Bouwen verklaart dat Optio een bewezen excellent concept is en dat Van Wanrooij haar beloftes ook daadwerkelijk waarmaakt. Meer dan 3.500 woningen zijn inmiddels succesvol ontwikkeld en gerealiseerd. Optio levert bovendien alle gewenste energieprestaties, van EPC 0,4 tot zelfs energieneutrale woningen (‘nul op de meter’).

Optio: het flexibele woningconcept van Van Wanrooij

Door de bundeling van jarenlange, vakinhoudelijke kennis kunnen wij sneller, efficiënter én tegen lagere kosten nieuwbouwwoningen ontwikkelen en realiseren. Optio is bovendien uiterst flexibel. Het stelt ons in staat volledig in te spelen op de eisen en wensen van opdrachtgevers en consumenten.

Of het nu om een tweekapper, een hoekwoning, een tussen  woning of bijvoorbeeld een patiowoning gaat: Optio biedt optimale en ruime keuzevrijheid in doorsnede/dakvorm, plattegrond  in deling, maatvoering, opties en architectuur.

Bekijk de brochure over Optio »