Heidi Oosterveen

Van der Krabben Oss

Walkwartier - Retail | Bekijk de commerciële en horeca kansen in Walkwartier

Heerlijk wonen in hartje Oss

Er gaat iets bijzonders gebeuren in het centrum van Oss. In het hart van Oss, op de locatie van de voormalige V&D, verrijst binnenkort project WalKwartier. Een stoer project met een eigentijdse architectuur, maar ook met verwijzingen naar de rijke bouwhistorie van Oss. Het project wordt aan 4 kanten omringd door bestaande bebouwing, waaronder winkels, horeca, commerciële functies en onderwijs. Project WalKwartier biedt straks ruimte aan 131 appartementen, allen uniek gelegen en hartje centrum. De diversiteit aan luxe appartementen zorgt ervoor dat iedereen aan z’n trekken komt.

Het Warenhuis
Centraal in het project is ruimte voor het Warenhuis, waar je cultuur kunt opsnuiven en aan kunt deelnemen. Op de meest markante hoeken van het project is plek voor winkels en horeca. Je loopt straks je deur uit en pakt meteen een terrasje! Maar er is meer dan alleen gezelligheid. Er is ook veel ruimte voor groen en privacy. Kom tot rust in de luxe binnentuin van de huurappartementen, op je eigen royale balkon of dakterras van jouw koopappartement. De auto parkeer je in de parkeergarage onder het complex.

Aanbod
De inschrijving is gesloten en de appartementen zijn toegewezen.

Hoogtebeleving
Ben je benieuwd naar het uitzicht vanuit jouw favoriete appartement? Bekijk de hoogteviews die we hebben laten maken vanuit diverse verdiepingen! Ook kun je het aanzicht vanuit de straat bekijken en rondlopen in diverse appartementen. Vanuit de centrale hal navigeer je gemakkelijk naar de diverse appartementen en hoogteviews.

Ga snel naar de virtuele tour en laat je inspireren!

Walkwartier Retail
Ga naar deze website voor retail in dit project.

Wil je wonen in het Walkwartier?

Heb je interesse in dit project? Meld je via 'Volg project' aan voor de projectnieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Bekijk het WalKwartier interactief in 3D

Project in beeld

Het gebied het Walkwartier

Legenda

  • Onderwijs
  • OV
  • Sport
  • Woonboulevard
  • Ziekenhuis
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Kinderopvang
  • Project

Ambitieus ontwerp

Onder het ontwerp van het Walkwartier staat de handtekening van Dok architecten. Dit is een vooraanstaand Amsterdams bureau, mede opgericht door voormalig Rijksbouwmeester Liesbeth van der Pol. Het resultaat van Dok’s werk: een ambitieus plan met verschillende gezichten, een onmiskenbare link naar het verleden én een hoge, maar subtiele woontoren. Dok architecten heeft onder andere het geknikte stratenpatroon van Oss doorgezet in het ontwerp. Door dit ‘knikken en knakken’ is er elke vijf, zes meter wat te zien of te beleven. Ook de rijke details op ooghoogte dragen daar zeker aan bij.

Het Walkwartier

De ontwikkeling van het Walkwartier is een samenwerking tussen Van Wanrooij Projectontwikkeling en gemeente Oss, waarbij de realisatie in handen is van Bouwbedrijf Berghege. Samen maken we het stadscentrum rijker met bijzondere architectuur en verschillende functies. Naast wonen, cultuur en educatie is er ook plek voor horeca, retail en commercie. In 2024 kan iedereen hier dus ook ontmoeten, winkelen en vertoeven.

Bruisend Oss

In Oss is altijd iets te doen, voor jong en oud. Er worden tal van festivals en evenementen georganiseerd, maar ook op andere dagen bruist het centrum van de stad door de variatie aan winkels en horecagelegenheden. Avonden zijn snel gevuld met een bezoek aan de luxe bioscoop, theater De Lievekamp of cultuurpodium De Groene Engel. In de diverse restaurants en cafés geniet je van culinaire traktaties en gezelligheid. Deze gelegenheden verspreiden zich over het hele centrum, maar komen ook samen op plekken als de knusse Peperstraat en het historische Heuvelplein.

Vanuit het Walkwartier wandel je bovendien in luttele minuten naar het NS-station. Daar stap je op de trein richting ’s-Hertogenbosch of Nijmegen, of je neemt de bus naar een andere plek in de regio.

Ontdek de natuur
Oss is daarnaast de perfecte uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht. Bijvoorbeeld naar de middeleeuwse stadjes Megen en Ravenstein, een bos met zandverstuivingen of de kilometerslange dijk langs de Maas met z’n mooie uiterwaarden en weidse polders.

Nieuws en meer

Contact met makelaar

Van der Krabben Oss
Heidi Oosterveen

Heb je vragen over dit project?