Login kopers

Nieuwbouw Mettegeupel Oost in Oss

VOF Bouwontwikkeling Oss (een samenwerking van Hendriks Projectontwikkeling en Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling) werkt aan de ontwikkeling van nieuwbouw op het terrein aan de Koornstraat en Rooseveltstraat. Het plan bestaat uit 84 koop- en huurwoningen en de nieuwbouw van hospice De Oase. Het bouwplan biedt nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen, voor starters, doorstromers, gezinnen en senioren. 

Het plangebied bestaat uit drie zones. De middelste zone wordt ingericht als parkzone. Deelplan Zuid wordt ingevuld met rij- en hoekwoningen en patiowoningen waarbij een slaap- en badkamer op de begane grond mogelijk is. Deelplan Noord bestaat uit royale woningen: tweekappers en enkele vrijstaande woningen. 

Alle woningen verkocht
In het najaar van 2017 zijn we gestart met de verkoop van de eerste 40 koopwoningen in plan Mettegeupel, gelegen aan de westzijde van het plan. Medio maart 2018 is gestart met de verkoop van de resterende 28 koopwoningen aan de oostzijde van het plan. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en de bouw is gestart!

Huurwoningen
In project Mettegeupel zijn op dit moment 8 huurwoningen in verhuur. Naar verwachting worden deze woningen eind juni 2019 opgeleverd. Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Alle woningen bieden tal van opties en uitbreidingen, doe alvast inspiratie op met het inspiratiemagazine

Goedemiddag, ik ben Heidi. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Van der Krabben, Heidi Oosterveen (2019).jpg
Heidi Oosterveen Van der Krabben makelaardij bv 0412-632928 E-mail Heidi
Volg project Volg project
Van der Krabben, Heidi Oosterveen (2019).jpg
Heidi OosterveenVan der Krabben makelaardij bv

Legenda

Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis