Login kopers

Nieuwbouwproject Horzak Laan der Romeinse tijd

In nieuwbouwwijk Horzak te Oss ontwikkelt Van Van Wanrooij diverse woningen aan één van de statige lanen: de Laan der Romeinse tijd. De royale woningen krijgen schuine kappen met riante overstekken en een nostalgische, warme uitstraling. Standaard worden alle woningen voorzien van een geïsoleerde garage en het merendeel zelfs met bijzondere uitbouwen of dakkapellen. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en een luxe badkamer. Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je helemaal jouw droomhuis kan creëren.

Vrijstaande woning
De laatste woningen aan de Laan der Romeinse Tijd: fase 2C. Er worden 1 vrijstaande en 6 twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. Enkelen woningen hebben een extra speel- of werkkamer. Bijzonder aan de woningen is dat ze een EPC van 0,00 krijgen: nog energiezuiniger dan in het Bouwbesluit wordt voorgeschreven. Dit wordt onder andere bereikt door het plaatsen van extra zonnepanelen. Er is nog één woning beschikbaar!

Begin 2019: 15 royale woningen
Ten westen van de Laan der Romeinse Tijd zijn 15 nieuwe woningen met tuin op het zuiden of westen in ontwikkeling (fase 2B). Welstand is akkoord met het ontwerp en de woningen worden nu door de architect verder uitgewerkt. Naar verwachting start de verkoop begin 2019. Bekijk alvast de concept impressies.

Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Goedemiddag, ik ben Heidi. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Van der Krabben Heidi Oosterveen 2017.jpg
Heidi Oosterveen Van der Krabben makelaardij bv 0412-632928 Email Heidi
Van der Krabben Heidi Oosterveen 2017.jpg
Heidi OosterveenVan der Krabben makelaardij bv

Legenda

Kinderdagopvang
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis

In vogelvlucht over de wijk Horzak in OssOp de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Oss en omgeving?