Login kopers

Nieuwbouwproject Ekerschot in Oirschot

Ekerschot, de nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot, ter hoogte van de Kempenweg en de Oude Grintweg, vormt straks een overgang tussen de kern Oirschot en de landelijke omgeving en kent een gedifferentieerd woning woningbouwprogramma met een ruim openbaar gebied tussen dorp en landerijen. Het totale gebied omvat ca. 170 woningen en/of appartementen waarvan Van Wanrooij Projectontwikkeling totaal 37 woningen realiseert in een divers aanbod, 24 ruime tweekappers en 13 rij-/hoekwoningen.

Vaststelling Bestemmingsplan
In de raadsvergadering van 30 maart jl. heeft de gemeenteraad van Oirschot een positief besluit genomen en het bestemmingsplan vastgesteld. : “Indien geen beroep tegen dit bestemmingsplan wordt ingebracht kan het medio juni onherroepelijk zijn/worden kunnen we de verdere ontwikkeling en voorbereidingen om te komen tot een start verkoop van de woningen oppakken.

Planning
Aangezien het bestemmingsplan nog niet onherroepelijk is, is nog geen concrete planning af te geven wanneer we daadwerkelijk met de verkoop kunnen starten. Bij een positief verloop van de procedure start naar verwachting kort voor of kort na de zomervakantie de verkoop van de 37 woningen. Helaas is dit dus afhankelijk van het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan.

In de komende periode houden we je via de projectnieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen. Volg het project.

Goedemiddag, ik ben Moniek. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Lelieveld Moniek van Beers.jpg
Moniek van Beers Lelieveld Makelaardij 0499-577400 E-mail Moniek
Lelieveld Moniek van Beers.jpg
Moniek van BeersLelieveld Makelaardij

Legenda

Bezienswaardigheid
Onderwijs
Openbaar vervoer
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Oirschot en omgeving?