Service

Nieuwbouwproject Westwaard

Aan de westkant van Kaatsheuvel komt een nieuwe woonwijk: Westwaard. Een gemoedelijke buurt met een dorps, landelijk karakter. In een gebied met bomenrijen, buitenspeelruimte, fraaie wandelpaden en duurzame waterpartijen is het hier heerlijk wonen. Bovendien woon je hier dichtbij het centrum en tegelijkertijd ook vlakbij uitvalswegen naar Tilburg en Waalwijk. 

Kaatsheuvel
Denk je aan Kaatsheuvel, dan denk je uiteraard aan de Efteling. Het dorp is er 'wereldberoemd' door geworden. Maar Kaatsheuvel is meer!

Het centrum bruist van gezellige drukte door de vele bezoekers en de vele (nieuwe) initiatieven van de plaatselijke ondernemers. Met de nieuwe sportaccommodatie De Werft en Sportpark Eikendijk heeft Kaatsheuvel ook vele actieve sportverenigingen. Er is een goed winkelaanbod en voor onderwijs, lager tot middelbaar, hoeven de kinderen de plaats niet uit. 

Bovendien liggen de Loonse en Drunense Duinen en hun uitgestrekte natuurgebieden om de hoek. Dat betekent veel natuurplezier! Kortom, voor aangenaam wonen is Kaatsheuvel een uitstekende keuze.

Woningaanbod
Op deze mooie locatie komen 42 woningen in diverse typen: 12 rij- en hoekwoningen, 26 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils dus!

Naar verwachting start de verkoop van deze woningen in het voorjaar van 2022.

Volg het project
Je vindt alle beschikbare informatie op deze website. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan via 'Volg project' in voor de projectnieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Goedemiddag, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Bezienswaardigheid
Natuurgebied
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Nieuws en meer

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bekijk video's en foto's

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Kaatsheuvel en omgeving?