Login kopers

Bouw je droomhuis op een bouwkavel in De Kwekerij

donderdag 5 maart 2015

In het plan Thuis in de Kwekerij zijn aan De Heurne twee vrije kavels te koop. Op deze kavels kun je binnen de kaders van het Beeldkwaliteitsplan een woning realiseren compleet naar jouw eigen wensen! Dat er een veelheid aan woningen te realiseren is blijkt wel uit de brochure die Brummelhuis heeft samengesteld. Samen met bouwbedrijf Kamphuis begeleidt Brummelhuis je in alle stappen van het proces om je droomvilla te realiseren.

Wil je zelf de regie in handen houden? Ook dat kan! We hebben een zogenaamd kavelpaspoort samengesteld waarin alle 'ins en outs' worden vermeld. De beide projectmakelaars staan je graag te woord om je verder over plan De Kwekerij te informeren. Plan de Kwekerij wordt gerealiseerd op een unieke locatie aan de noordzijde van Hengelo.

Vanaf ca. € 374.000 von
Een losse kavel zonder eventuele opstal is beschikbaar vanaf € 139.000 von. We hebben Brummelhuis gevraagd ter inspiratie een brochure samen te stellen met mogelijke woningen op deze ruime kavels (afmetingen 445 m² en 674 m²). Je krijgt hierbij een indruk van wat zoal mogelijk is. Deze zijn vanaf € 374.000 von beschikbaar.

Status van de bouw
In de zomer van 2014 is gestart met de bouw van de eerste 20 woningen in plan De Kwekerij. De eerste bewoners hebben inmiddels ook de sleutel van hun woning ontvangen en de komende maanden worden er nogmaals 11 woningen opgeleverd. Medio maart 2015 start de bouw van de eerste woningen van de 2e fase.

Lage rente
Hier blijkt eens te meer dat de nieuwbouw in een behoefte voorziet en dat er legio voordelen aanzitten ten opzichte van bestaande bouw. Neem alleen al het feit dat de woning naar eigen wens is samen te stellen. Wil je een uitbouw aan achterzijde of een dakkapel op zolder? Samen met de bijzonder lage rentestand maakt dit dat het nu hét moment is om de sprong te wagen naar een nieuwbouwwoning in plan De Kwekerij. Er zijn nog enkele woningen te koop!

Eggink_Maalderink, Ilja Scholten.jpg
Ilja ScholtenEggink Maalderink Garantiemakelaars