Login kopers

Bart en Linda: "We krijgen hier echt de ruimte"

vrijdag 9 maart 2018

“We zijn min of meer bij toeval – via Facebook – bij dit project Suytkade-Noord terechtgekomen. We zochten eigenlijk meer in plaatsen als Deurne en Lieshout. Maar dit plan ziet er super goed uit. De woningen aan het water hebben een leuke vorm en bieden veel ruimte. Vooral het split-level gedeelte van de woonkamer sprak ons direct erg aan!”

Bart en Linda uit Helmond hebben er dus niet lang over na hoeven denken. Ze besloten snel tot aankoop over te gaan. Het water aan de achterzijde van de woning, het pleintje aan de voorkant en de parkeerplaats op eigen terrein; daar zijn ze heel enthousiast over. “We waren wel echt op zoek naar nieuwbouw en dit huis is echt iets voor ons.”

Ruim en riant

De extra brede woningen (geschakelde woningen type B) bieden veel ruimte. Op de begane grond krijgen ze de beschikking over een riante woonkamer en leefkeuken, deels dus in verhoogde ligging (split-level) en dat geeft een speels element aan de woning. Vanuit de brede woonkamer is een mooi buitenterras aan het water bereikbaar, maar er zijn ook dubbele openslaande deuren met Frans balkon. Binnen- en buitenleven gaat daarmee naadloos in elkaar over. 

Op de eerste verdieping kan worden gekozen tussen 3 of 2 slaapkamers en tussen de standaard badkamer of een ruimere versie. Ook de zolderverdieping biedt verschillende keuzemogelijkheden. “Omdat er geen schuin dak is, heb je er toch alle ruimte”, zeggen Bart en Linda. “Hier kunnen we nog een keus maken tussen een tweede slaapkamer erbij of een zonnig dakterras. Daar denken we nog even over na.” 

Gevoel van vrijheid

“We krijgen hier echt de ruimte. We hebben niet direct achterburen, dus dat geeft een groot gevoel van vrijheid.” Ze kunnen dan ook niet wachten tot de bouw begint en gaan die zeker op de voet volgen. In de tussentijd kunnen ze verder nadenken over de afwerking en inrichting. “We hebben gelukkig ongeveer dezelfde smaak.” Omdat Bart interieurbouwer van beroep is, zijn er zeker nog een heleboel eigen ideeën op dat gebied te verwachten!

  • Suytkade waterwoning interieur 1b_LR.jpg
  • Suytkade waterwoning interieur 1a_LR.jpg
  • Suykade waterwoning type B.jpg
  • Suytkade type B straatzijde.jpg
  • typeB_bg.jpg
  • typeB_1e.jpg
  • typeB_2e.jpg
  • 201711 Suytkade kavelkaart sv.jpg
  • collage kopers 02a.jpg
Suytkade-Noord
< Terug naar project
Suytkade type B straatzijde.jpg
Adriaan vd Heuvel, Marlon Huijbers 2017.jpg
Marlon HuijbersAdriaan van den Heuvel