Login kopers

Ingrid: "Ik vertrek voor deze woning graag uit Eindhoven"

maandag 12 maart 2018

“Ik was niet direct op zoek naar een huis in Helmond, maar wel naar een iets compactere nieuwbouwwoning met een wat minder grote tuin. Via Funda kwam ik bij deze woning in Suytkade-Noord terecht. Het plan is leuk opgezet en de architectuur spreekt me erg aan. Ik heb gekozen voor een hoekwoning in een rij woningen die aan de achterzijde aan het water grenzen.”

Ingrid verhuist voor deze woning dus graag van Eindhoven naar Helmond. “Ik moet straks wel iets verder rijden naar mijn werk, maar dat heb ik er graag voor over. Ik ken Helmond ook goed, omdat ik er heb gewoond in mijn middelbare schooltijd. Maar ik ben vooral enthousiast over de de ruime woning en de mooie opzet van het plan!"

Veel mogelijkheden

“Het fijne is dat er allerlei opties zijn en dat heel goed is aangegeven hoe het eruit gaat zien als je een bepaalde keuze hebt gemaakt”, vertelt Ingrid. "Op de begane grond krijg ik een grote woonkeuken en een iets verlaagde woonkamer die aansluit op een patio aan het water. Dat geeft een heel leuke indruk. Ik ben niet zo’n tuinier, dus het tuintje aan de voorkant is genoeg voor mij."

Verschillende buitenruimtes

"Voor de eerste verdieping heb ik ervoor gekozen om van twee slaapkamers één grote te maken. Dus totaal heb ik daar dan twee ruime slaapkamers. Ook heb ik gekozen voor een grotere badkamer. Op de tweede verdieping heb ik aan de grote kamer voldoende, dus krijg ik er op de resterende ruimte dan een flink dakterras bij. Voor het zonnen kan ik daar terecht en de patio is dan weer iets rijker aan schaduw.”

“Al met al een hele mooie, ruime en eigentijdse woning” besluit Ingrid, “ik hoop dat de bouw snel begint en als het zover is, ga ik vast regelmatig kijken naar de vorderingen”.

  • Suytkade waterwoning interieur 1a_LR.jpg
  • Suytkade waterwoning interieur 1b_LR.jpg
  • Suytkade type B straatzijde.jpg
  • Suytkade type B gehele blok.jpg
  • typeB_bg.jpg
  • typeB_2e_optie.jpg
  • typeB_1e_optie.jpg
  • 201711 Suytkade kavelkaart sv.jpg
Suytkade-Noord
< Terug naar project
Suytkade type B straatzijde.jpg
Adriaan vd Heuvel, Marlon Huijbers 2017.jpg
Marlon HuijbersAdriaan van den Heuvel