Login kopers

Kopers Sabine en Jan-Willem: "Brandevoort is een mooie nieuwe wijk"

woensdag 14 juni 2017

De contracten zijn getekend en ze zijn er helemaal klaar voor. Sabine en Jan-Willem vertellen met trots dat ze al jaren met veel plezier in Brandevoort wonen. "Het is een mooie nieuwe wijk, die ook een goede verbinding naar Eindhoven heeft." Sabine en Jan-Willem hebben een prachtige tussenwoning met topgevel gekocht, bouwnummer 25. Wij vroegen ze kort het een en ander over het project en hun keuze voor bouwnummer 25.

Jullie wonen momenteel ook al in Brandevoort. Waarom hebben jullie destijds voor Brandevoort gekozen?
"We hebben voor Brandevoort gekozen omdat mijn ouders al jaren met veel plezier in Brandevoort wonen. Daarnaast is het een mooie nieuwe wijk, die ook een goede verbinding naar Eindhoven heeft."

Wat spreekt jullie aan in het project Stepekolk-Noord?
"Het is een mooi project met verschillende soorten woningen en het ligt op een mooi en centraal plekje in Brandevoort. Ook is het voor ons prettig dat er niets meer omheen gebouwd kan worden."

Wat zijn voor jullie de voordelen van een nieuwbouwwoning?
"Als eerste verwachten we natuurlijk dat de prijs van de woning gaat stijgen in de toekomst en zien we het als een goede investering. Ook dat heerlijke gevoel van alles nieuw en niemand heeft er eerder in gewoond, spreekt ons erg aan. Daarnaast kunnen we het zelf helemaal inrichten en stylen met de nodige ingrepen wat bij een huurhuis niet mogelijk is."

Jullie hebben gekozen voor een fraaie tussenwoning op bouwnummer 25. Wat zijn voor jullie de redenen geweest om voor deze woning te kiezen?
"We hebben bewust gekozen voor bouwnummer 25, een tussenwoning in een rij van drie. Voor ons sprak de prijs en kwaliteit erg aan en was het financieel haalbaar zodat we nog steeds een heel leuk leven kunnen hebben. De omvang van de woning sluit perfect aan bij ons gezin. De woning heeft een mooie ligging met een ruime tuin op het zuiden en vanuit de voorzijde mooi uitzicht op De Veste. Maar voor mij is het allerbelangrijkste de uitstraling van de woning, een mooi wit huis met rode dakpannen: een statige uitstraling!"

Sabine en Jan-Willem tekenen voor hun nieuwe huis

  • Sabine-anthonius-kopers25.jpg
  • Stepekolk_situatie.jpg
  • SKOLK_20170209_Cam03c_LR.jpg
  • Ecozone-Brandevoort.jpg