Login kopers

Nieuwbouwwoning voor een lagere prijs: het kan met KOOPstart!

maandag 19 juli 2021

In project De Erven in Heesch is het mogelijk om een nieuwbouwwoning te kopen met KOOPstart. Dit betekent dat je een woning koopt voor een lagere prijs dan de marktwaarde. De verkopende projectontwikkelaar verleent je namelijk een zogeheten 'koperskorting', variërend tussen 10% en ca. 20% van de marktwaarde.

Zodra je de woning doorverkoopt, betaal je deze koperskorting terug aan de projectontwikkelaar. Ook deelt de projectontwikkelaar voor een percentage mee in de tussentijdse waardestijging of -daling. De verlaagde koopprijs heeft als voordeel dat je nu misschien net wél een hypotheek kunt afsluiten en tegelijkertijd profiteert van lagere maandlasten.

De KOOPstartkorting is alleen van toepassing op de tussenwoning type D. Het is verplicht om deze woningen met de KOOPstartkorting af te nemen omdat er een verplichting is tot het bouwen van 14 sociale koopwoningen in dit project.

De prijzen die vermeld staan bij de woningen zijn al verrekend met de korting. De prijzen zoals vermeld is dus de te betalen prijs bij aankoop.

Bekijk hier alle informatie over kopen met KOOPstart. Of download de brochure.

jasper bernheze.jpg
Jasper van der LindenBernheze Makelaars