Login kopers

Nieuwbouwproject De Groene Akkers

Op 10 minuten van 's-Hertogenbosch en nabij de A2 is een gevarieerde nieuwbouwwijk in ontwikkeling. De nieuwe wijk komt te liggen tussen de Middelingenseweg en de Uithovenstraat op loopafstand van het centrum van Hedel. Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

FINANCIËLE SCAN BIJ INSCHRIJVING
Als je een huis koopt of verkoopt dan wil je - voordat je een handtekening zet - graag zoveel mogelijk zekerheid. Daarom vragen we je om bij je inschrijving een financiële scan te uploaden. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij ons meer zekerheid geeft, geven wij jou een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan bij de toewijzing van woningen. Meer weten over de voordelen hiervan en hoe je zorgt dat je zo'n scan hebt voordat je inschrijft?

Fase 1A en 1B: verkocht

Fase 2: in voorbereiding
Fase 2 vormt de afronding van het project en omvat nog 23 koopwoningen. Vanwege de grote belangstelling en de succesvolle verkoop van fase 1 zijn een aantal woningtypes in fase 2 opnieuw opgenomen. Zo worden met name (opnieuw) 8 levensloopbestendige woningen (type B) uit de vorige fase herhaald, woningen die uitermate geschikt zijn voor ouderen maar zeker ook voor gezinnen.

Naar verwachting start de verkoop van deze fase eind september. Bekijk hieronder alvast de referentiebeelden en de kavelkaart van fase 2.

Interesse? Volg het project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het project De Groene Akkers. 

Goedemorgen, ik ben Rianne. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

BouMij-Rianne-.png
Rianne Leijten Boumij Makelaars 073-6122344 E-mail Rianne
BouMij-Rianne-.png
Rianne LeijtenBoumij Makelaars

Legenda

Bezienswaardigheid
Natuurgebied
Onderwijs
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Hedel en omgeving?