Service

Nieuwbouwproject De Plantage in Geldermalsen-Meteren

Lekker fietsen in de Betuwe. Over de prachtige Appeldijk richting landgoed Mariënwaard. Op vrijdag naar de gezellige ochtendmarkt voor de lekkerste en mooiste producten. Elke dag alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. De HEMA maar ook kleine boetiekjes en leuke restaurantjes; ze sieren allemaal het compacte centrum van Geldermalsen, op korte afstand van Meteren.

En ook basisscholen, een scholengemeenschap, cultuur, sport en gezondheidszorg zijn goed vertegenwoordigd. In combinatie met de gunstige ligging in Nederland, is Meteren een ideale plek.

Fase De Kantelen en fase Parkzicht: in voorbereiding

Fase Parkzicht bestaat uit 17 woningen en is gelegen in het deelgebied De Buitenplaats. Het woningaanbod bestaat 15 royale tweekappers en 2 royale vrijstaande woningen. Alle woningen zijn voorzien van een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fase De Kantelen bestaat uit 35 woningen en is gelegen in het deelgebied De Bastide. Het woningaanbod is divers en bestaat uit verschillende rijwoningen, hoekwoningen met en zonder garage, tweekappers en een vrijstaande woning. Bekijk de eerste beelden van beide fases op de website!

De prognose is dat we eind van dit jaar nog in verkoop gaan. Volg het project en we houden je op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit project.

Goedemiddag, ik ben Marius . Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Van Kessel & van Gellicum, Marius van Gellicum.jpg
Marius Van Gellicum Van Kessel & Van Gellicum 0345-588090 E-mail Marius
Van Kessel & van Gellicum, Marius van Gellicum.jpg
Marius Van GellicumVan Kessel & Van Gellicum

Legenda

Kinderdagopvang
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis

De Plantage