Boumij Makelaars

Rianne Leijten
Contact makelaar

Geffen

het Veld
Fase 1

In verkoop

Nog enkele tweekappers te koop: neem direct contact op met de makelaar!

Geffen

het Veld
Fase 1

In verkoop

Nog enkele tweekappers te koop: neem direct contact op met de makelaar!

Heerlijk wonen in 't Veld - Geffen

Aan de zuidoostzijde van Geffen is een nieuw plan in ontwikkeling; 't Veld. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen. In de eerste fase gaan 40 woningen in verkoop.

In 't Veld worden alle koopwoningen energieneutraal uitgevoerd (A++++). Lees hier meer over voordelen voor extra leenruimte. 

Bekijk het nog beschikbare aanbod op deze website. Interesse in een woning? Neem dan direct contact op met een van de makelaars! 

't Veld - Geffen
Het plangebied ligt op een prachtige locatie dicht tegen het buitengebied aan en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. Het wordt een wijk met veel groen waar jong en oud heerlijk kunnen wonen. Er is onder meer ruimte voor startende gezinnen, sociale huur, ouderen die levensloopbestendig willen wonen en voor inwoners die zelf willen bouwen. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd  ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen. Het worden verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen en zowel koop- als huurwoningen.

De eerste fase bestaat uit circa 40 woningen, waaronder een groot aantal tussenwoningen (waaronder starterswoningen), enkele levensloopbestendige tweekappers en een enkele vrijstaande woning. Hiermee maken starters, doorstromers en senioren op de woningmarkt kans op een woning in 't Veld.

Dit plan wordt ontwikkeld door Van Wanrooij - Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij B.V.

Voorlopige artist impressies

Situatiekaart

De situatiekaart (een visuele gids voor de huidige status van het project) van nieuwbouwproject 't Veld toont de huidige locatie aangevuld met details zoals wegen, gebouwen en terrein. 

Bekijk situatiekaart

Architect aan het woord

Jan Pieter Oosterveld, architect bij Quadrant Architecten, licht toe hoe het stedenbouwkundige plan is opgesteld en waar rekening mee gehouden is in het ontwerp. 

'Het groene karakter van de wijk en de relatie met het buitengebied zullen ook tot uiting komen in de architectuur en uitstraling van de woningen. Daarbij zal straks nadrukkelijk aansluiting worden gezocht bij het dorpse karakter van Geffen.'

Lees het hele verhaal

De omgeving

Legenda

  • Project
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Sport
  • Natuurgebied
  • Uitvalsweg
  • Bezienswaardigheid
Wat zijn jouw woonwensen?
Geef je woonwensen door en blijf je op de hoogte van relevante nieuwbouwprojecten in de door jou aangegeven regio(’s)!
Vul je woonwensen in

Nieuws en meer

Proces
Contract van een nieuwbouwwoning

Contact met makelaar

Boumij Makelaars
Rianne Leijten
Van der Krabben Oss
Heidi Oosterveen

Heb je vragen over dit project?

Betrokken partijen

Projectontwikkeling
Van Wanrooij - Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelings-maatschappij B.V
Huysinc
Specialist in keukens, badkamers en tegels
Ontdek Huysinc

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van de regio