Login kopers

Kopers vieren ‘eerste steen’ 19 woningen van plan Hof van Esteren in Escharen

dinsdag 11 april 2017

Afgelopen dinsdag werd de officiële eerste steen gelegd voor het nieuwbouwplan Hof van Esteren in Escharen. De officiële handeling, ter gelegenheid van de start van de bouw, werd onder toeziend oog van alle kopers en andere betrokkenen uitgevoerd door wethouder E. Daandels van de gemeente Grave. In dit plan realiseert Van Wanrooij Projectontwikkeling 15 rij- en hoekwoningen en 4 tweekappers. De bouw wordt gerealiseerd door bouwbedrijf Jan Oosterhout uit Wijchen.

Bij het ontwerp van de woningen is gekozen voor een traditionele vormgeving met eigentijdse accenten. De 15 ruime rij- en hoekwoningen hebben een woonoppervlak van 118 tot 125 m², een kaveloppervlak van 161 m2, vanaf € 178.000 vrij op naam. De vier royale tweekappers hebben een woonoppervlakte van 154 tot 165 m², een kaveloppervlak van 310 tot 420 m2, vanaf € 280.000 vrij op naam. Alle kopers hadden de mogelijkheid om te kiezen voor een keuken aan straat- of aan tuinzijde. Kopers konden de woning verder naar wens aanpassen door een uitbouw, een dakkapel, een garage en heel veel andere opties. Alle woningen staan op ruime kavels met een achtertuin op het zuiden van maar liefst 15 m1 diep. De woningen liggen aan een rustig gelegen wijkje met een eigen ontsluitingsweg. Kinderen kunnen er naar hartenlust in een veilige omgeving spelen.

Officiële handeling
De genodigden (kopers en afgevaardigden van gemeente en marktpartijen) werden vanaf 16:00 uur ontvangen op de bouwlocatie aan de Schutsboom in plan Hof van Esteren, waarna wethouder Daandels symbolisch de eerste steen heeft gelegd om de start van de bouw officieel te vieren. Door de kopers werden shooters gelost, waardoor het een extra feestelijk tintje kreeg. Het startsein was een belangrijke mijlpaal voor het project en een feestelijk moment voor de toekomstige bewoners en andere betrokken partijen. Na het officiële startsein, hadden de nieuwe bewoners de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Van Wanrooij is blij dat de bouw van de eerste fase is gestart, goed op koers ligt en wenst de nieuwe bewoners een fijne woontoekomst in Escharen toe.

Ontwikkeling Hof van Esteren fase 2 opgestart
Project Hof van Esteren fase 1 vormt het eerste deelgebied van de wijk ‘Hof van Esteren’. In juni zullen de kavels van fase 1 in de verkoop gaan. Van Wanrooij Projectontwikkeling heeft op dit moment fase 2 in ontwikkeling van 14 woningen. Naar verwachting start de verkoop hiervan na de zomer 2017. Dit deelplan zal bestaan uit tweekappers, rij- en hoekwoningen.

  • Foto eerste steenlegging.jpg
  • AI_streetview.jpg
  • 2015-09-15_13-28-32.jpg
  • 20150918_ESHA_Cam03_HR_sRGB.jpg
  • 20150918_ESHA_Cam03_HR_sRGB_rij.jpg
Hof van Esteren
< Terug naar project
17810 Ext_3_LR.jpg
Woon makelaars Anita Klomp.jpg
Anita KlompWOON Makelaars