Login kopers

Digitaal kopen bij Van Wanrooij

Natuurlijk hechten wij veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. Hiervoor hebben we als bedrijf alle benodigde maatregelen getroffen en passen we deze aan als deze maatregelen vanuit de overheid wijzigen of als we dit zelf noodzakelijk achten.

Naast het nemen van een aantal maatregelen gaat de ontwikkeling en bouw van onze woningen gewoon door! Ook kun je je nog steeds optimaal voorbereiden op de koop en/of bouw van jouw nieuwe woning.  

Nieuwbouw kun je digitaal kopen

In deze lastige tijd is het voordeel van nieuwbouw ten opzichte van bestaande woningen natuurlijk dat je nieuwbouw fysiek niet hoeft te bezichtigen, omdat de woningen nog gebouwd moeten worden. Daarom kan het zoeken, vinden en kopen van nieuwbouwwoningen gewoon doorgaan. Wij hebben het hele proces dan ook volledig voor je gedigitaliseerd.

Op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten en projectupdates

Achter de schermen zijn en blijven we druk bezig met de voorbereidingen van nieuwe projecten. Daarnaast gaat de ontwikkeling en bouw van lopende projecten gewoon door. Door je in te schrijven voor projectupdates op de website van het nieuwbouwproject blijf je op de hoogte van ons nieuwste aanbod in de regio en updates van projecten waarin jij geïnteresseerd bent.

De beschikbaarheid van woningen bekijken

Op alle projectwebsites vind je de laatste stand van zaken met betrekking tot de verkoop van onze nieuwbouwwoningen. Hier vind je ook welke woningen er nog beschikbaar zijn binnen een project.

Binnenkijken bij de woningen

Voor een groot deel van onze nieuwbouwwoningen hebben we speciale apps ontwikkeld, waarmee je virtueel door een woning heen kunt lopen. De apps worden met een banner aangegeven op de pagina van het betreffende woningtype.

Ook hebben we een aantal virtuele tours gemaakt van woningen die al opgeleverd zijn. We hebben voorbeelden van deze virtuele tours opgenomen bij het onderdeel plattegronden bij de pagina van het betreffende woningtype. 

Meer informatie opvragen

Je kunt op meerdere manieren meer informatie krijgen over het project of de woningen:

  • Ieder project is voorzien van een zeer uitgebreide brochure. Hierin vind je onder meer de plattegronden van alle woningen en de belangrijkste opties die mogelijk zijn;
  • De meeste projecten zijn voorzien van een zogenaamde downloadpagina. Hier vind je alle relevante documenten van het project en de woningen;
  • Wil je meer weten over de uitbreidingsmogelijkheden en opties van onze nieuwbouwwoningen? Blader door ons inspiratiemagazine Kies.

Interesse of vragen over één van de woningen

Als je interesse hebt in één van de nog beschikbare woningen, dan kun je contact opnemen met één van de verkopende makelaars. De kantoren zijn op afspraak open of de makelaars kunnen een digitale afspraak via Skype, Whatsapp of Zoom met je plannen. Neem gerust contact op bij vragen. Onze makelaars staan je graag te woord.

Digitaal ondertekenen van overeenkomsten

Mocht je uiteindelijk overgaan tot aankoop van de woning, dan zorgen we in samenwerking met de verkopende makelaar voor digitale ondertekening van de koopovereenkomst. Deze wordt uiteraard uitgebreid aan je toegelicht door de makelaar.

Een virtueel bezoek brengen aan onze keuken- en badkamershowroom.

Nadat je getekend hebt voor je nieuwbouwwoning, breekt een tijd aan van keuzes maken zodat je je woning helemaal naar je zin inricht, afwerkt en vergroot. Over het algemeen zullen we nadat het financieringsvoorbehoud in je contract is verlopen (2 maanden), contact met je opnemen voor het maken van een afspraak in de showroom. Onze keuken- en badkameradviseurs helpen je graag al eerder met het maken van de juiste keuzes.

Onze showroom is gezien de corona-omstandigheden alleen op afspraak te bezoeken, maar je kunt alvast een virtueel bezoek brengen aan onze showroom. Ook overleg met onze adviseurs kan inmiddels digitaal plaatsvinden via Skype.

Bouwkundige opties

Naast het kiezen van een keuken of badkamer, moet je natuurlijk ook veel bouwkundige keuzes maken. Wil je wel- of geen aanbouw? Wat voor trap wil je? En wat te denken van schakelmateriaal, deuren, wandafwerking, etc.?

In onze showroom helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. Ook deze showroom is virtueel te bezoeken

Volg je woning virtueel via Volgjewoning.nl

Als je eenmaal definitief gekocht hebt, dan maken we een account voor je aan op VolgjeWoning.nl. Op dit platform heb je jouw eigen online omgeving waarin je alles over je woning kunt vinden. Ook vind je daarop alle communicatie terug met jouw kopersbegeleider. Zo heb je alles digitaal bij de hand en hoef je in principe de deur niet meer uit.

Hof van Esteren
< Terug naar project
2020_01_20 P1.jpg
Woon makelaars Anita Klomp.jpg
Anita KlompWOON Makelaars