Login kopers

Nieuwbouwproject Kroonhoef in Eindhoven

Centraal gelegen aan de binnenring van Eindhoven realiseert Van Wanrooij 42 appartementen op de hoek van de Kronehoefstraat en Van Brakelstraat. Thans is nog niet bekend of de appartementen in de categorie vrije sector koop danwel in de vrije sector huur worden aangeboden. 

De appartementen (3 kamers) variëren in grootte van ca. 65 tot 105 m2, met een balkon/terras aan de achterzijde van ca. 4 tot 13 m2. Van hieruit kijk je uit op het naastgelegen groene boerenerf. Alle appartementen hebben een eigen (privé)parkeerplaats en een berging in het halfverdiepte souterrain.

Momenteel wordt er gewerkt aan de voorbereiding van het bestemmingsplan. Op 3 juli is de eerste plan presentatie geweest aan de buurt. Als je deze presentatie hebt gemist, kun je deze informatie downloaden

Planning
Start verkoop/verhuur: begin 2020
Start bouw: 3e kwartaal 2020

Heb je belangstelling voor een appartement in nieuwbouwproject Kroonhoef in Eindhoven? Volg dan het project en blijf op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen, zoals de woningtypen, (indicatieve) verkoopprijzen en plattegronden. 

Goedemorgen, ik ben Wendy. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Wendy.png (1)
Wendy (je virtuele assistent) Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail Wendy
Wendy.png (1)
Wendy (je virtuele assistent)Kantoor Geffen

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Eindhoven en omgeving?