Heerlijk wonen in Echteld

Het dorp Echteld ligt aan de A15 en de N323 vlakbij de Waal en op steenworp afstand van Tiel. Het plangebied ligt aan de Ooisestraat en wordt rondom omsloten door boomgaarden en akkerland. Dat is aangenaam wonen!

Het plan Broedershof aan de Ooisestraat in Echteld krijg een dorps en kleinschalig karakter. Het wordt omgeven door boomgaarden en weilande en ligt nabij de dorpskern de kerk en Kasteel Wijenburg. Vanwege de prachtige landelijke ligging en uitstekende ontsluiting via de A15 met grote steden als Tiel op korte afstand, wordt plan Broedershof een zeer aantrekkelijke woonbestemming.

In het plan is ruimte voor ca. 50 woningen, bestaande uit woningen voor starters en doorstromers (tweekappers, rijwoningen, levensloopbestendige woningen) en particuliere bouwkavels.

Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Wil je wonen in dit project?

Heb je interesse in dit project? Meld je via 'Volg project' aan voor de projectnieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

De omgeving

Legenda

  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • OV
  • Bezienswaardigheid
  • Kinderopvang
  • Onderwijs
  • Sport
  • Project

Project in beeld

De Betuwe
In Rivierenland neemt de Betuwe een bijzondere plek in. Misschien ken je het gebied vooral van de witroze bloesem. Noem je als eerste het Tielse fruitbaasje Flipje? Of denk je meteen aan landelijk bekende evenementen als het Fruitcorso of Appelpop? Hoe dan ook, het zijn allemaal hoogtepunten in een veelzijdig gebied. Een gebied waar cultuurhistorie, nostalgie, waterrecreatie en bruisende festivals hand in hand gaan. Kortom: de Betuwe bruist het hele jaar door!

Nieuws en meer

Blijf altijd op de hoogte

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.