Login kopers

Nieuwbouwproject Dorps en Landelijk in Buitenplaats Wijnbergen - Doetinchem

Aan de zuidzijde van Doetinchem bevindt zich een bijzonder gebied: Buitenplaats Wijnbergen. Het glooiende landschap is weids en wordt aan de oostzijde begrensd door de Kapperskolk. Aan de westzijde ligt de Wijnbergse Loopgraaf. Het zijn plekken met veel water, ruigtes van gras en bosschages. Het groen vormt de omlijsting van de nieuwe, duurzaam ingerichte woonwijk. 

Elke buurt krijgt haar eigen identiteit, met dorpse uitstraling. Overal vind je met zorg ingerichte speelplaatsen, grasvelden en trapveldjes. De woonwijk krijgt haar eigen multifunctionele centrum (MFC) waar SO de Isselborgh is gehuisvest.

Fase 5: verkocht
Alle woningen zijn verkocht.

Fase 6: in voorbereiding
Fase 6A: 10 tweekappers en 23 tussen- en hoekwoningen. Het plan is inmiddels door de welstand goedgekeurd. De woningen sluiten qua architectuur aan op fase 5B: een rustige tijdloze jaren-'30 uitstraling. De eerste beelden zijn nu te zien op de site. De start verkoop wordt verwacht in de 2e helft van juni 2021.

Fase 6B: circa 21 huurwoningen, 2 tweekappers en 6 tussen- en hoekwoningen. De wonignen in dit plandeel zijn nu ingediend voor een welstandsadvies. De start verkoop is naar verwachting in september 2021.

Zelf bouwen op een kavel
Alle (vrije) bouwkavels in fase 5 zijn inmiddels verkocht. In fase 6A komen nog eens 5 vrije bouwkavels en in fase 6B zullen de laatste 5 bouwkavels in Wijnbergen worden verkocht. Interesse in een bouwkavel? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.bouwkavelinwijnbergen.nl.

Volg het project en we houden je via de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Goedemorgen, ik ben Michael. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Mulders_Quint_Michael_Nijboer.jpg (1)
Michael Nijboer Heilbron Makelaardij 0314-363366 E-mail Michael
Volg project Volg project Downloads Downloads
Mulders_Quint_Michael_Nijboer.jpg (1)
Michael NijboerHeilbron Makelaardij

Legenda

Kinderdagopvang
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis

Kijk rond in de nieuwe woonwijk (360° foto)
Bekijk Wijnbergen vanuit de luchtOp de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Doetinchem en omgeving?