Login kopers

Heerlijk wonen in Buitenplaats Wijnbergen

Aan de zuidzijde van Doetinchem bevindt zich een bijzonder gebied: Buitenplaats Wijnbergen. De rust van de natuur overheerst. Dorps en landelijk wonen; de groene omlijsting van de nieuwe, duurzaam ingerichte woonwijk.

Nieuwbouwproject Dorps en Landelijk in Buitenplaats Wijnbergen - Doetinchem

Aan de zuidzijde van Doetinchem bevindt zich een bijzonder gebied: Buitenplaats Wijnbergen. Het glooiende landschap is weids en wordt aan de oostzijde begrensd door de Kapperskolk. Aan de westzijde ligt de Wijnbergse Loopgraaf. Het zijn plekken met veel water, ruigtes van gras en bosschages. Het groen vormt de omlijsting van de nieuwe, duurzaam ingerichte woonwijk. 

Elke buurt krijgt haar eigen identiteit, met dorpse uitstraling. Overal vind je met zorg ingerichte speelplaatsen, grasvelden en trapveldjes. De woonwijk krijgt haar eigen multifunctionele centrum (MFC) voor onderwijs, kinderopvang, zorg en welzijn.

Fase 3C-3D: 12 mei in verkoop
De woningen in fase 3C en 3D (28 woningen) gaan in verkoop op 12 mei. Je bent 12 mei van 16.00 tot 17.30 uur van harte welkom op kantoor van Heilbron-Mulders-Quint Makelaardij (Edisonstraat 90 in Doetinchem).

Vanaf de start verkoop is het gedurende een bepaalde periode mogelijk om je in te schrijven voor het bouwnummer van je voorkeur. Na die periode vindt de loting/toewijzing plaats. Ook pas vanaf start verkoop zijn het Woon!magazine, de prijslijst en andere documenten zoals de optielijst beschikbaar. Bekijk alvast de artist impressies en de woningplattegronden!

Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Prijzen vanaf € 205.000,- v.o.n.

Mulders_Quint_Michael_Nijboer.jpg (1)
Michael Nijboer Heilbron Mulders Quint Makelaardij 0314-363366

Goedenavond, ik ben Michael. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Mulders_Quint_Michael_Nijboer.jpg (1)
Michael NijboerHeilbron Mulders Quint Makelaardij

Kijk rond in de nieuwe woonwijk (360° foto)
Bekijk Wijnbergen vanuit de luchtOp de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Doetinchem en omgeving?