Login kopers

Laatste woning fase C verkocht op de dag van de start bouw in Cuijk!

donderdag 7 april 2016

Op woensdag 6 april jl. heeft wethouder Rob Poel van de gemeente Cuijk het feestelijke startschot gegeven voor de bouw van de woningen in fase C van het project Cuijkse Tuinen. Hij deed dit door vakkundig de eerste vloerplaat op de fundering te laten zakken. Na afloop was er een gezellig samenzijn in wijkaccomodatie De Nielt met de kopers en overige genodigden.

Alles verkocht
Het ambitieuze woningbouwproject wordt gerealiseerd in uitbreidingswijk De Heeswijkse Kampen en is bereikbaar via de Lavendel en de Dijkskruin. Het project is in nauwe samenwerking tussen de gemeente Cuijk en Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen tot stand gekomen.

Cuijkse Tuinen maakt deel uit van uitbreidingslocatie De Heeswijkse Kampen in Cuijk. Het plan doet zijn naam eer aan, niet alleen met de brede en diepe tuinen bij de woningen, maar ook met veel openbaar groen en speelvoorzieningen. Verder is de grote diversiteit van de woningtypes kenmerkend. Divers en toch met een zelfde uitstraling: een mix van witte en bakstenen gevels en oranjerode dakpannen. Kortom, grote, ideale woningen op grote kavels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Van de 26 woningen die  gebouwd worden waren er 25 verkocht. De laatste overeenkomst is getekend op de dag dat de bouw is gestart! Coen en Maud tekenden voor een ruime woning type Aubrieta waar ze met hun jonge gezinnetje kunnen gaan genieten van veel leefruimte en een grote tuin. De prognose is dat de woningen in het eerste kwartaal van 2017 opgeleverd worden.

Nieuwe fase
Wegens het succes van Cuijkse Tuinen is Van Wanrooij gestart met de ontwikkeling van een nieuwe fase, als afronding van het deelgebied “Wonen in het Groen” in de Heeswijkse Kampen. De verwachting is dat deze nieuwe fase eind van 2016 in verkoop komt. Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

www.cuijksetuinen.nl

  • startbouw01.jpg
  • Laatste kopers.jpg
  • AI_Aubrieta3.jpg (1)
  • Vogelvlucht.jpg (1)
  • startbouw02.jpg
Cuijkse Tuinen
< Terug naar project
AI_02.jpg
Twan Poels, Erwin02.jpg
Erwin KerstenMakelaardij Twan Poels Cuijk