Login kopers

Nieuwbouwproject Molenweg 22-30

In Bunnik ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling 24 (huur)appartementen aan de Molenweg 22-30. Op dit moment worden de (voormalig) autogarage, tankstation en winkel gesloopt.

Op 27 november werd een inloopavond georganiseerd voor omwonenden over de plannen van de woningbouwontwikkeling. Deze bijeenkomst vond plaats in Locatie 78 te Bunnik. Op deze avond waren circa 80 bezoekers aanwezig. Voor meer informatie kun je de informatiepanelen bekijken. Belanghebbenden hadden tot 6 december de gelegenheid om een vraag en/of verzoek aan ons toe te zenden. 

Bekijk de nota van beantwoording I; dit is de reactie op de vragen die zijn ontvangen naar aanleiding van de informatieavond. Deze nota is afgestemd met de gemeente Bunnik. Bekijk tevens de foto van gedenksteen.

De 2e inloopavond is helaas vanwege de corona maatregelen geannuleerd. Daarom kun je nu het ontwerpboekje downloaden. Er is tot 4 mei j.l. gelegenheid geweest tot het stellen van vragen; de antwoorden kun je via nota van beantwoording II downloaden

Voorbereidende werkzaamheden, sloop en sanering
Verhoeven Milieutechniek BV uit Zaltbommel zal de voorgenomen voorbereidende werkzaamheden begeleiden die naar verwachting in juni/juli 2020 worden afgerond. Uiteraard zullen wij ons best doen om de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Echter is enige overlast niet uit te sluiten. We vragen om begrip hiervoor. 

Heb je vragen over de (sloop)werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met de heer B. Schraven van Verhoeven Milieutechniek via telefoon (0418-572060, van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur) of per e-mail (info@verhoevenmilieu.nl). 

Omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning voor de bouw van de 24 appartementen is begin juni ingediend bij de gemeente Bunnik. De gemeente heeft de omgevingsvergunning momenteel in behandeling. Bekijk voor meer informatie de site van de gemeente Bunnik

Inrichtingsplan
Je kunt het inrichtingsplan downloaden

Volg het project
Wij houden je graag via de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen! Schrijf je in.

Goedemorgen, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Winkelcentrum/supermarkt

Nieuws en meer

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bekijk video's en foto's

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Bunnik en omgeving?