Login kopers

Nieuwbouwproject Molenweg 22-30

In Bunnik ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling 24 (huur)appartementen aan de Molenweg 22-30. Op dit moment voorziet de locatie in o.a. (voormalig) autogarage, tankstation en winkel.

Op 27 november werd een inloopavond georganiseerd voor omwonenden over de plannen van de woningbouwontwikkeling. Deze bijeenkomst vond plaats in Locatie 78 te Bunnik. Op deze avond waren circa 80 bezoekers aanwezig. Voor meer informatie kun je de informatiepanelen en de brief over de inloopavond bekijken. Belanghebbenden hadden tot 6 december de gelegenheid om een vraag en/of verzoek aan ons toe te zenden. 

Bekijk de nota van beantwoording; dit is de reactie op de vragen die zijn ontvangen naar aanleiding van de informatieavond. Deze nota is afgestemd met de gemeente Bunnik. Bekijk tevens de foto van gedenksteen.

Inloopavond 22 april: geannuleerd
Het kabinet heeft 31 maart jl. bekend gemaakt de corona maatregelen (voorlopig) te verlengen tot en met dinsdag 28 april a.s.. Horeca en restaurants blijven tot die tijd dicht. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de geplande inloopavond op woensdag 22 april a.s. bij Locatie 78 voor belanghebbenden met betrekking tot het ontwerp van het wooncomplex aan de Molenweg 22-30 in Bunnik te annuleren. Wij zullen je via nieuwsberichten en op deze website periodiek informeren. Omstreeks 22 april a.s. zullen wij de ontwerptekeningen plaatsen op de site en is er gelegenheid om vragen te stellen. 

Verhoeven Milieutechniek BV uit Zaltbommel zal de voorgenomen voorbereide werkzaamheden begeleiden die naar verwachting in mei/juni 2020 worden afgerond. Uiteraard zullen wij ons best doen om de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Echter is enige overlast niet uit te sluiten. We vragen om begrip hiervoor. 

Heb je vragen over de (sloop)werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met de heer B. Schraven van Verhoeven Milieutechniek via telefoon (0418-572060, van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur) of per e-mail (info@verhoevenmilieu.nl). 

Volg het project
Wij houden je graag via de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen! Schrijf je in.

Goedemorgen, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Winkelcentrum/supermarkt

Nieuws en meer

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bekijk video's en foto's

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Bunnik en omgeving?