Login kopers

Nieuwbouwproject Molenweg 22-30

In Bunnik ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling 24 (huur)appartementen aan de Molenweg 22-30. 

Ontwerp/omgevingsvergunning
Op 20 augustus jl. heeft de gemeente Bunnik de vergunning verleend en heeft deze gedurende een periode van 6 weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen bezwaren ontvangen, waardoor deze definitief is en onherroepelijk is geworden.

Werkzaamheden
In augustus zijn de laatste voorbereidende werkzaamheden t.a.v. realisatie succesvol afgerond. Op 11 november jl. heeft de firma Bouwbedrijf van Grootheest in opdracht van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling en in samenwerking met de Gemeente Bunnik het startsein gegeven voor het bouwplan van 24 appartementen aan de Molenweg in Bunnik. Wethouder Paul Heimerink, Regiomanager Gerard Klomp en Technisch directeur William van Santen sloegen gezamenlijk een eerste piket. Allen zijn verheugd dat ondanks de COVID-19 ontwikkelingen de bouw gewoon door kan gaan. Volgend jaar zullen de appartementen in de verhuur worden gebracht en hopen we de nieuwe bewoners te begroeten. Bekijk de video van de feestelijke handeling van 11 november jl.

Uiteraard zullen wij ons best doen om de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Echter, enige overlast is niet uit te sluiten. Wij vragen hiervoor begrip. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, of je complimenten kenbaar willen maken, neem dan contact op met onze uitvoerder, de heer Wessel Wildekamp: w.wildekamp@grootheest.nl / 06-51851786 (alleen tijdens werktijden bereikbaar). Voor meer informatie kun je de laatste brief voor omwonenden downloaden.

Volg het project
Wij houden je graag via de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen! Schrijf je in.

Goedenavond, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Winkelcentrum/supermarkt

Nieuws en meer

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bekijk video's en foto's

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Bunnik en omgeving?