Login kopers

Start nieuwbouw Krangstraat Bruchem

woensdag 28 juli 2021

Het College van B&W heeft het besluit genomen om het Ontwerp Bestemmingsplan Bruchem, Krangstraat (Veldzicht) tussen 3 en 7b, voor te leggen aan de raad van de gemeente Zaltbommel. Een mooie stap in het proces!

Als de raad het bestemmingsplan vaststelt op 30 september komt het plan opnieuw ter inzage te liggen. In december 2019 heeft de Raad heeft al groen licht gegeven om het plan van circa 50 woningen verder uit te werken. Er ligt nu een prachtig plan met een landelijke uitstraling. Van de 50 woningen worden straks 14 sociale huurwoningen door De Kernen verhuurd. De 9 betaalbare koopwoningen en 26 vrije sector koopwoningen worden aangeboden door VOF Van Wanrooij-Reuvers. Een aantal van deze 26 woningen worden levensloopbestendig met alles gelijkvloers.

Wethouder van Leeuwen: “Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is kan gestart worden met het bouwrijp maken en kan invulling worden gegeven aan de urgente behoefte aan woningen in het dorp. Deze behoefte blijkt uit het feit dat honderden geïnteresseerden zich al bij de ontwikkelaar hebben gemeld”.

De verwachting is dat het plan in 1 fase kan worden uitgevoerd. Voor meer informatie ga naar www.krangstraat-bruchem.nl en schrijf je daar in voor de nieuwsbrief!

 

  • VO Krangstraat.jpg
  • VO Krangstraat 1.jpg
Bruchem, Krangstraat
< Terug naar project
VO Krangstraat.jpg
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen