Login kopers

Nieuwbouwproject Poolseweg in Breda

Vlakbij het gezellige centrum van Breda worden 6 luxe herenhuizen gerealiseerd. In 10 minuten fietsen via het Wilhelminapark ben je op de Grote Markt. Op een steenworp afstand ligt het Amphia Ziekenhuis en Avans Hogeschool. Ook verschillende basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand. Sportpark is een sfeervolle historische jaren '30 wijk ten oosten van het centrum van Breda. De A27 is via de grote weg gemakkelijk en snel te bereiken. Met het centrum van Breda op fietsafstand, straalt de wijk toch een rustig en dorps gevoel uit. 

In voorbereiding
Het project is nog in voorbereiding. De architect is druk bezig met de uitwerking van het ontwerp van de woningen. De bestemmingsplanprocedure wordt voorbereid en moet eerst doorlopen worden. Naar verwachting start de verkoop begin 2020. Bekijk alvast de concept beelden

Interesse in een van deze luxe nieuwbouwwoningen in het project Poolseweg in Breda? Volg het project en we houden je via de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Goedemiddag, ik ben Bart. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

De Boer Storimans Bart Kimenai.jpg
Bart Kimenai Storimans en Partners 076-5226090 E-mail Bart
De Boer Storimans Bart Kimenai.jpg
Bart KimenaiStorimans en Partners

Legenda

Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Ziekenhuis

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Breda en omgeving?