Login kopers

Nieuwbouwproject Jorishof

Aan de Eindhovenseweg in Boxtel ontwikkelt Van Wanrooij 20 woningen; nieuwbouwproject Jorishof. Hier woon je ruimtelijk en rustig midden in een natuurgebied en tevens op een historische plek. De woningen worden gebouwd op een donk, een natuurlijke verhoging in het landschap. Je kijkt uit op vele bomen, planten, vlakten en paden in het dal van rivier De Dommel. Vanuit je tuin loop je zo het park in voor een wandeling. Daarnaast worden de woningen omringd door gerestaureerde monumenten en het oude kasteel Stapelen. Dit is dus het bewijs dat historie, cultuur en nieuwbouw heel goed samen kunnen gaan. 

Bovendien woon je in Jorishof centraal. Het ligt op loopafstand van scholen, winkels, een NS-station en diverse toegangswegen. Dankzij de loop- en fietspaden die worden aangelegd ben je gemakkelijk en snel in het centrum. Aan de toegangspoort van Boxtel en met steden als Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg binnen handbereik is dit een ideale locatie. 

Volg het project
Naar verwachting start de verkoop van de tussen- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen voor de zomer van 2021.

Je vindt alle informatie op deze website, er is nog geen informatie over woningdetails, (indicatieve) prijzen of plattegronden. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan via 'Volg project' in voor de projectnieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Goedemorgen, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Bezienswaardigheid
Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Boxtel en omgeving?