Login kopers

Nieuwbouwproject 'Heem van Selis' in Boxtel

Bij de noordentree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Op deze locatie met verspreide boerderijen komen in totaal ca. 465 nieuwbouwwoningen. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling in samenwerking met Bouwbedrijf Van Peer en de gemeente Boxtel.

De locatie ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Boxtel en het station en op 15 autominuten van Den Bosch. Eindhoven en Tilburg zijn binnen 30 minuten bereikbaar. De nieuwe woonwijk ligt aan het Sparrenrijk en landgoed Venrode. Ook de Kampina met de prachtige heide en vennen ligt op korte afstand. Bekijk de video: Een blik op Heem van Selis »

Woningaanbod
Er komt een gevarieerd woonprogramma met koop- en huurwoningen. Rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semi-bungalows en bouwkavels verspreid over diverse fasen. De woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd. De zogenaamde 'all-electric' woningen worden zeer energiezuinig en toekomstbestendig. 

Planning
Voordat de verkoop van de woningen in plan Heem van Selis kan starten, moet eerst de bestemming van de nieuwbouwlocatie gewijzigd worden naar de functie 'wonen'. Zo'n bestemmingsplanprocedure bestaat uit een aantal fasen. Naar verwachting kunnen we in het 4e kwartaal van 2019 (afhankelijk van het verloop van de bestemmingsplanprocedure) starten met de verkoop van de woningen in fase 1 (appartementen en rij- en hoekwoningen). Kort daarna volgt de start van fase 2 (rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, patiobungalows).

Belangstelling? Volg het project en we houden je via de projectnieuwsbrief op de hoogte!

Goedemorgen, ik ben Monique. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Nuyens Makelaars Monique Feijen.JPG
Monique Feijen Nuyens Makelaars 0411-676448 Email Monique
Nuyens Makelaars Monique Feijen.JPG
Monique FeijenNuyens Makelaars

Legenda

Bezienswaardigheid
Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Ziekenhuis

Video: een blik op Heem van SelisOp de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Boxtel en omgeving?