Service

Nieuwbouwproject De Burgt

Uitgestrekte weilanden, bossen om in te verdwalen, de bijzondere peelrandbreuk en echte Brabantse gezelligheid, dat is Boekel. Aan de rand van het centrum van deze groene, dorpse gemeente verrijst de nieuwe woonwijk de Burgt. Deze locatie met zijn centrale ligging en goede ontsluiting biedt ruimte voor ca. 600 woningen welke in verschillende deelfasen worden gerealiseerd. Het centrum van Uden en Veghel met alle voorzieningen liggen binnen handbereik en daarnaast ligt Boekel midden in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen waardoor alle grootstedelijke voorzieningen ook zeer goed bereikbaar zijn.  

Fase 1A
Deze fase bestaat uit een gevarieerd woningaanbod van in totaal 23 woningen: 7 tussen- en 4 hoekwoningen, 8 tweekappers en 4 vrijstaande woningen. Kortom voor ieder wat wils. Naar verwachting start de verkoop omstreeks het tweede kwartaal van 2022.  

 

 

“Wijst” wonen
In het groene plangebied voor de Burgt bevindt zich de unieke peelrandbreuk. Deze markeert de overgang tussen de peelhorst en de lager gelegen centrale Slenk. Dit zeer bijzondere verschijnsel zorgt ervoor dat het water ter plekke opstijgt en als kwel (ook wel wijst genoemd) aan de oppervlakte verschijnt. Rondom deze breuk zal een zorgvuldig vorm gegeven natuurpark worden gerealiseerd. Aangrenzend aan dit bijzondere natuurpark zullen 12 wijst woningen worden gerealiseerd (de 8 tweekappers en 4 vrijstaande woningen uit fase 1A). Deze bijzondere woningen hebben een grote interactie met het park en kernmerken zich o.a. in zichtbare duurzaamheid en materiaalgebruik.

Volg het project
Je vindt alle beschikbare informatie op deze website. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan via 'Volg project' in voor de projectnieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Goedemiddag, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Boekel en omgeving?