Login kopers

Nieuwbouwproject De Akkers, onderdeel van Aarlesche Erven, in Best

In project De Akkers, onderdeel van Aarlesche Erven, in Best ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij in totaal ruim 300 woningen. Fase 1 van dit project bestaat uit 49 woningen in diverse typen. De opzet voor De Akkers wordt afgestemd op een groen en robuust raamwerk, dat bestaat uit elementen die passen in het specifieke landschap en zijn cultuurhistorie. Het plangebied bestaat uit 3 delen: Wonen op het Erf, aan het Lint en aan de Dries.

Wonen op het Erf
Wonen op de erven is geïnspireerd op de boerenerven die in de omgeving van het plangebied te vinden zijn. Hoofdkenmerk van de erven is dat ze ieder hun eigen karakter hebben. Centraal ligt een op de langgevelboerderij geïnspireerd gebouw, een markante plek om te wonen. 

Wonen aan het Lint
De omgeving van het plangebied biedt volop inspiratie voor wonen aan linten. Het is een veel voorkomende woonsfeer in de bebouwingslinten van de Aarleseweg, Mosselaarweg en Kapelweg. Sommige plekken langs het bestaande lint bieden doorzicht naar het achterliggend landschap. Tussen de kavels door vindt het landschap hier ruimte zichzelf te presenteren. 

Wonen aan de Dries
De Dries is een centrale groene parkachtige plek in het plan en is groter dan de eerder genoemde plangebieden. Hier wordt een meer dorps karakter beoogd. Om meer levendigheid in deze woonsfeer te realiseren is er ruimte om 'werken aan huis' op de begane grond te faciliteren en ruimte te bieden voor een basisschool. 

Bekijk de vernieuwde pagina van gemeente Best over Aarlesche Erven.

Fase 1: 49 woningen
Naar verwachting start de voorverkoop van de 49 woningen in fase 1 nog voor de zomervakantie van 2021. In deze fase komen zowel tussen- en hoekwoningen als ook tweekappers en vrijstaande woningen.

Meer informatie?

  • Alle beschikbare informatie vind je op deze website;
  • Zodra er meer informatie is, zoals woningaanbod, (indicatieve) prijzen en de start verkoop datum vermelden we dit op de website en in de nieuwsbrief;
  • Het is vanaf start verkoop mogelijk je in te schrijven voor een woning;
  • Kort voor start verkoop worden de verkoopprijzen vastgesteld. 
  • Bekijk de gebiedswebsite: www.aarlesche-erven.nl met meer informatie over deze bijzondere gebiedsontwikkeling.

Heb je belangstelling voor een woning in nieuwbouwproject Aarlesche Erven in Best? Volg dan het project en blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen!

Goedemorgen, ik ben Anne. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Van Santvoort Anne van Esch.jpg
Anne van Esch Van Santvoort Makelaars 040-2692530 E-mail Anne
Van Santvoort Anne van Esch.jpg
Anne van EschVan Santvoort Makelaars

Legenda

Natuurgebied
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Best en omgeving?