Inspiratie
8 juli 2024

Inspiratie

Woningopties 2e verdieping

Wil je op zolder één of meer extra kamers voor de kinderen met eventueel een tweede badkamer óf een aparte wasruimte of juist een ruimte voor jezelf om rustig te werken?  Met een dakkapel en/of enkele dakramen breid je het aantal mogelijkheden van je woning snel uit. Een relatief kleine investering zorgt voor een flinke waardestijging en meer woonplezier!

Grote (slaap)kamer/speelkamer

Kies voor een extra grote (slaap)kamer op zolder. Met een dakkapel of dakraam aan voor- en/of achterzijde wordt de kamer extra licht en ruimtelijk.

Grote slaapkamer

Twee dakkapellen en twee extra kamers bieden tal van mogelijkheden: van speelzolder tot werkkamers of slaapkamers. Kies zelf waar je de ruimte voor gebruikt. De aparte wasruimte zorgt ervoor dat de wasmachine en droger uit het zicht staan.

Extra (slaap)kamer(s) met 2e badkamer

Laat je complete zolder indelen zodat je er nooit meer naar om hoeft te kijken. Een extra (slaap)kamer, een extra werkkamer en een extra doucheruimte. Een dakkapel voor en achter maakt van alle ruimtes volwaardige, lichte kamers.

Even samenvatten. De meest gekozen opties voor de 2e verdieping. Bekijk de opties en uitbreidingsmogelijkheden van jouw woning op de projectwebsite en in de projectbrochure. 

  • Extra (slaap)kamer(s)
  • Aparte cv-/wasruimte
  • Dakramen
  • Dakkapel aan de voor- en/of achterzijde
  • Tweede badkamer

 

Bekijk ook de woningopties van de begane grond en de 1e verdieping. Binnenkijken bij andere nieuwbouwbewoners? Bekijk ons inspiratiemagazine Kies