Gebiedsnieuws
28 juni 2023

Regenton bij oplevering

Jesper en Laurie zijn blij met hun Elho regenton

"Het is een mooie manier om een beetje duurzaam besef mee te geven aan onze kinderen”

Als Jesper en Laurie de sleutel krijgen van hun nieuwe huis in Rijnvliet, wacht hun een leuke verrassing. Van projectontwikkelaar Van Wanrooij krijgen ze een grote regenton met een bijpassende gieter cadeau. “Zo’n leuk en origineel idee”, vindt Laurie. “Als we de ton niet gekregen hadden, hadden we er zelf een aangeschaft.”

Beter voor planten

“Nu de bijensterfte toeneemt en het alsmaar warmer wordt op aarde zijn bloemen en planten belangrijk”, benadrukt Laurie. “Wist je trouwens dat regenwater voor planten beter is dan het water uit de kraan. Het leuke van deze ton is bovendien dat je bovenin bloeiende planten kunt zetten. Het geeft meteen een superleuk beeld.”

 

Tapfeest

“De ton is een mooie manier om een beetje duurzaam besef mee te geven aan onze kinderen”, gaat Laurie verder. Voor haar zoontje Dante is het een feest als hij water uit de ton mag tappen, via het handige kraantje onderin. Met een glimlach van oor tot oor stapt hij even later met zijn zelf gevulde gietertje de tuin rond. Als het aan Dante ligt komt al dat bloeiends in hun tuin niet om van de dorst.