Gebiedsnieuws
16 januari 2023

Tim en Sabine

Een ruime tweekapper op een ideale locatie

Trotse eigenaren nieuwbouwwoning in Aarlesche Erven 'De Akkers'

Tim en Sabine zijn de trotse eigenaren van een nieuwbouwwoning in Aarlesche Erven deelplan 2 De Akkers. De tweekapper die ze gekocht hebben had ook hun eerste voorkeur tijdens de inschrijving. “Dit bouwnummer was onze eerste keus vanwege de ligging in het plan, de grootte van het kavel en de bouwstijl. De woning beschikt over een gedraaide kap, wat de zolder heel groot maakt en we hebben ervoor gekozen uit te bouwen zodat we een grote leefkeuken krijgen.” Ook een garage was een van de eisen waar de nieuwe woning aan moest voldoen.

Centraal in Brabant

Tim en Sabine waren al bekend met Best. Sabine: “Ik woont al haar hele leven in Best, Tim is er vanuit West Brabant komen wonen. We wonen nu samen in een appartement en wilden graag groter gaan wonen. Omdat Best centraal in Brabant ligt en veel mogelijkheden biedt zijn we hier onze zoektocht gestart.”

Aarlesche Erven ligt op een ideale locatie net buiten het centrum en is omgeven door groen. Dat maakt het een prettige woonomgeving.

 

Zelf bepalen

Wat gaf de doorslag tijdens de keuze voor een nieuwbouwwoning? Tim: “De eerdere fasen van het plangebied spraken ons al aan. Het gevoel was goed en we krijgen hiermee alles wat we wensen in een nieuwe woning. Bij nieuwbouw krijg je immers de kans om van het begin af aan bijna alles zelf te bepalen.”

“Gezien de ontwikkelingen in de wereld hebben we direct de kans gepakt om duurzaam te gaan wonen. Nieuwbouw zorgt ervoor dat we de komende tijd weinig onderhoud uit hoeven te voeren. Ook vinden we het leuk dat we met een hele groep mensen opnieuw beginnen in een nieuwe wijk. Dat geeft direct een fijn saamhorigheidsgevoel.”

Volg Tim en Sabine in hun nieuwbouwavontuur!

Shape Een ideale locatie en omgeven door groen. Dat maakt het een prettige woonomgeving.