Login kopers

Bergeijk | Wonen in het Ware Brabant

Even buiten Bergeijk, in het kerkdorp ’t Loo, wordt gebouwd aan een nieuwe buurt, passend in de omgeving. De woningen zijn gloednieuw en beantwoorden volledig aan de eisen van de tijd. Ze zijn ontworpen met een open oog voor de sfeer van de directe omgeving. De uitstraling van het geheel is ‘dorps’, maar wel eigentijds, fris en met een eigen karakter. In het ontwerp herken je duidelijk de sfeer van De Kempen. De fraaie landelijke architectuur is van de hand van Keeris Architecten.

In De Kempen is er geen ruimte voor stress. Hier zijn de mensen vriendelijk voor elkaar en kan je de deur nog open laten. Even Buiten is een plek voor rustzoekers maar wie bedrijvigheid wil, hoeft niet lang te zoeken. De gastvrije restaurants, cafés en winkelbestand van dorpen als Bergeijk, Eersel en Luyksgestel zijn altijd dichtbij. En wil je de stad in? Het centrum van Eindhoven ligt op ongeveer 20 minuten rijden.

Fase 1 t/m 5: verkocht
De woningen in fase 1 t/m 3 zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. De woningen in fase 4 en 5 zijn allemaal verkocht. Fase 4 is in aanbouw en fase 5 volgt.

Fase 6: in voorbereiding
Fase 6 bestaat uit 8 tweekappers gelegen aan het Merksveld. De tweekappers liggen op een mooie zichtlocatie, nabij de entree naar deze nieuwe buurt. De woningen kijken uit over het water en groen tussen het Merksveld en Tijsenveld. De percelen zijn ca. 250 m2 tot 260 m2 groot. Naar verwachting start de verkoop in april 2021. 

Goedenavond, ik ben Hennie. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Hennie Kunnen Makelaardij_Hennie Kunnen.jpg
Hennie Kunnen Hennie Kunnen Makelaardij 0497- 575203 E-mail Hennie
Hennie Kunnen Makelaardij_Hennie Kunnen.jpg
Hennie KunnenHennie Kunnen Makelaardij

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Winkelcentrum/supermarkt

Bekijk de wijk alvast in 360°Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Bergeijk en omgeving?