Login kopers

Wonen in het ware Brabant

Even buiten Bergeijk, op een plek die iedereen kent als ’t Loo, wordt gebouwd aan een nieuwe buurt. Kleinschalig, passend in de omgeving. 46 woningen komen er in totaal, gelegen rondom een hof. De laatste fase is nu in verkoop!

Bergeijk | Wonen in het Ware Brabant

Even buiten Bergeijk wordt gebouwd aan een nieuwe buurt. Kleinschalig, passend in de omgeving. 46 woningen komen er in totaal, gelegen rondom een hofachtig pleintje. Gloednieuwe woningen, dus volledig beantwoordend aan de eisen van de tijd. Maar ontworpen met een open oog voor de sfeer van de directe omgeving.

Wat het meest opvalt, is echter de grote mate van keuzevrijheid die je als koper hebt bij de indeling. Er zijn volop (betaalbare!) opties, zoals uitbouwen, erkers of dakkapellen. Daarnaast kan de indeling van de woningen in overleg met de kopersbegeleider aangepast wor­den. Op die manier word je nieuwe woning echt jouw eigen woning!

Fase 2 opgeleverd
De woningen in fase 1 zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. De woningen in fase 2 zijn onlangs opgeleverd. Vergelijkbare tweekappers zijn nu nog beschikbaar in fase 3!

Fase 3 in verkoop: vanaf € 274.000 von
Fase 3 bestaat uit 7 royale woningen aan de noordkant van het buurtje: een statige vrijstaande woning en 6 klassieke halfvrijstaande woningen met garage. de woningen hebben een ruime tuin pal op het zuiden en kijken aan de voorzijde vrij uit over groen en water. De laatste fase in plan Even Buiten, grijp je kans!

Prijzen vanaf € 274.000,- v.o.n.

van_santfoort_geert_ansems.jpg
Geert Ansems Van Santvoort Makelaars 0497-513393

Goedemorgen, ik ben Geert. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

van_santfoort_geert_ansems.jpg
Geert AnsemsVan Santvoort Makelaars

Bekijk de wijk alvast in 360°Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Bergeijk en omgeving?