Login kopers

Nieuwbouwproject De Beekse Akkers

Aan de Blokskampsedreef en op andere locaties in de nieuwe wijk De Beekse Akkers worden diverse nieuwe woningen gerealiseerd. Er komen rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Ook worden diverse ruime bouwkavels aangeboden door de gemeente voor het realiseren van je eigen droomhuis. Voor ieder wat wils! 

Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, of een dakkapel en inrichting van de zolder. Bij de tweekappers is het mogelijk te kiezen voor een woonkamer aan straat- of aan tuinzijde (spiegelen woningplattegrond). 

Fase 1 en 2 - verkocht
De eerste twee fasen in project Beekse Akkers zijn inmiddels 100% verkocht. Fase 1 begint langzaam uit de steigers te komen en er ook aan de tweede fase wordt hard gewerkt. 

Fase 3 - verkocht
Fase 3 biedt 6 gasloze rij- en hoekwoningen met vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. Alle woningen in fase 3 zijn verkocht. Interesse in een nieuwbouwwoning in de regio? Bekijk dan het aanbod op de regiopagina »

Goedemiddag, ik ben Marlon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Adriaan vd Heuvel, Marlon Huijbers 2017.jpg
Marlon Huijbers Adriaan van den Heuvel 0492-661884 E-mail Marlon
Adriaan vd Heuvel, Marlon Huijbers 2017.jpg
Marlon HuijbersAdriaan van den Heuvel

Legenda

Kinderdagopvang
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Ziekenhuis