Login kopers

Nieuwbouwproject Loverbosch in Asten

In de nieuwbouwwijk Loverbosch in Asten realiseert Van Wanrooij in diverse fasen in totaal circa 100 woningen. De komende jaren ontwikkelen Van Wanrooij, woningbouwcorporatie Bergopwaarts en de gemeente Asten verschillende typen woningen en een nieuwe school. 

Woningtypen + architectuur fase 2
We hebben in fase 2 gekozen voor net andere woningtypen dan in fase 1. Zo komen er nu compacte starters-, tussen- en hoekwoningen in verschillende afmetingen en twee-onder-een-kapwoningen. Bijna allemaal met een heerlijk zonnige tuin op het zuiden of zuidwesten. Het aanbod is met 7 woningtypen zeer divers!

We hebben vele lovende geluiden ontvangen over de architectuur van fase 1. Daarom borduren we hier in fase 2 op voort. Ook hier komt de rijke ‘jaren ’30-stijl’ met grote dakoverstekken, lange, brede goten en mooie verbijzonderingen in de straatgevels. De woningen worden opgetrokken in mooie bakstenen met warme oranje en roodbruine tinten, die goed bij deze architectuur passen én mooi contrasteren bij de groene omgeving. 

Op de eerste verdieping en bij de voordeur komt een bijzonder metselwerkverband. Om in de woonblokken variatie aan te brengen zijn verschillende tinten bakstenen toegepast én zijn de daken op een aantal plaatsen gedraaid ten opzichte van de overige daken. Zo ontstaat een fraai nieuwe stukje Asten.

Duurzaamheid
Alle woningen worden voorzien van een warmtepomp (in eigendom, dus zonder ‘verborgen’ huurkosten) met bodemlus. Hiermee wordt de woning (met vloerverwarming, ook op de verdieping) comfortabel verwarmd. Voordeel is dat je er in de zomer ook je huis mee kunt koelen! Daarnaast worden de woningen voorzien van een automatisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Daarmee wordt nieuwe verse lucht van buiten in de winter voorverwarmd door de warme lucht die wordt uitgeblazen. Zo heb je nooit last van tocht én een lage energierekening!

Loverbosch fase 2: in verkoop
Interesse? Neem contact op met de makelaars.

Volg het project
Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit project!

Prijzen vanaf € 330.000 v.o.n.

Prijzen tot € 330.000 v.o.n.

Beschikbare bouwnummers & kavelkaart

Bouwnr. Woningsoort Woningtype Woonopp. Inhoud Perceel opp. Prijs (v.o.n.) Beschikbaarheid
101 Rij- en hoekwoningen type I-J 122 m2 488 m3 189 m2 € 330.000 In optie

Goedenavond, ik ben Maartje. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Adriaan vd Heuvel, Maartje van den Bogaerd.jpg
Maartje van den Bogaerd Adriaan van den Heuvel 0492-661884 E-mail Maartje
Adriaan vd Heuvel, Maartje van den Bogaerd.jpg
Maartje van den BogaerdAdriaan van den Heuvel

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Asten en omgeving?