Login kopers

Nieuwbouwproject Loverbosch in Asten

In de nieuwbouwwijk Loverbosch in Asten realiseert Van Wanrooij in diverse fasen in totaal circa 100 woningen. De komende jaren ontwikkelen Van Wanrooij, woningbouwcorporatie Bergopwaarts en de gemeente Asten verschillende typen woningen en een nieuwe school. 

Fase 3 in voorbereiding
Na een succesvolle verkoop van fase 2 zetten we deze lijn graag door. De architectuur is duidelijk geïnspireerd op de eerdere fases in Loverbosch maar door een gevarieerde detaillering toch afwijkend. De woningen kennen een horizontale belijning die geaccentueerd wordt door luifels en een uitgebalanceerde, geslaagde mix van metselwerkdetails met keimwerk. Topgevels zorgen bovendien voor het dorpse, speelse straatbeeld.

Hiermee biedt Loverbosch fase 3 starters, (jonge) gezinnen en doorstromers een heerlijk thuis en fijne woonomgeving. Je ervaart hier dagelijks de ideale combinatie van het comfort van nieuwbouw en de gezelligheid van Asten. Met de snelweg op steenworp afstand heb je de steden Helmond en Eindhoven binnen handbereik!

Planning
Naar verwachting start de verkoop van de woningen in fase 3 in het najaar van 2021. Meer informatie over het woningaanbod, de datum start verkoop en de (indicatieve) prijzen volgen te zijner tijd via de nieuwsbrief! Volg het project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit project!

Goedemorgen, ik ben Maartje. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Adriaan vd Heuvel, Maartje van den Bogaerd.jpg
Maartje van den Bogaerd Adriaan van den Heuvel 0492-661884 E-mail Maartje
Adriaan vd Heuvel, Maartje van den Bogaerd.jpg
Maartje van den BogaerdAdriaan van den Heuvel

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Asten en omgeving?