Login kopers

Kopers Peter en Erica: “Dit is echt de mooiste plek om te wonen”

donderdag 21 maart 2019

In nieuwbouwproject Thuis in Haarzicht realiseert Van Wanrooij 68 royale woningen op een unieke plek aan de rand van Vleuten. Eind 2018 startte de verkoop van fase 1 en vanwege de grote belangstelling is fase 2 vorige week versneld in verkoop gebracht. Peter en Erica tekenden in januari als één van de eerste kopers voor hun nieuwe huis.

Peter (53) en Erica (48) wonen met hun twee tienerdochters al 17 jaar in Maarssenbroek. Peter werkt in Utrecht en Erica moet voor haar werk naar Schiphol. Ze zijn al jaren op zoek naar een ander huis in de omgeving van Maarssenbroek. Maar omdat niets aan hun eisen voldeed, bleven ze de koop van een ander huis maar uitstellen. Erica: “We begrepen dat er gebouwd ging worden in Vleuten en hoorden over de nieuwe wijk Haarzicht. We konden niet wachten totdat het project van start ging!”

Haarzicht
Maar ook hier kwamen ze in eerste instantie niet hun droomhuis tegen. Er zijn verschillende projectontwikkelaars actief in Haarzicht en de eerste deelprojecten zijn al een tijd in de verkoop. “Toen de woningen in deelproject Thuis in Haarzicht in de verkoop kwamen wisten we meteen dat we in dit gedeelte wilden wonen”, aldus Peter.

“De bouwstijl sprak ons aan en vooral ook de ligging van de woningen.”

Groene omgeving
Dit ruim opgezette deel van de nieuwe wijk bestaat uit tweekappers en vrijstaande huizen waardoor de woonbuurt rust uitstraalt. De wijk komt op een prachtige plek aan de rand van Vleuten en Haarzuilens. Erica: “Wij vinden dit echt de mooiste plek om te wonen. Rustig wonen te midden van groen, maar toch zijn alle voorzieningen dichtbij zoals winkels en uitvalswegen.” Het gezin wandelt en fietst al regelmatig in deze omgeving. “Wij gaan ons zeker snel thuis voelen hier!” lacht Peter.

Erica en Peter hebben gekozen voor bouwnummer 27, een royale tweekapper type G met tuin op het zuiden. Erica: “Wij hebben voor dit huis gekozen omdat het op de hoek ligt en het aan de voorkant en zijkant vrij ligt. Wij vinden het een groot voordeel dat er daardoor weinig verkeer door onze straat komt.”

Keuzevrijheid
De nieuwbouwwoningen krijgen zonnepanelen en een warmtepomp en zijn heel duurzaam en toekomstbestendig. “Een ander groot voordeel van nieuwbouw is dat je het huis helemaal naar eigen wens in kunt richten”, zegt Peter. “Er komt veel op je af. Maar er is genoeg tijd om over alles rustig na te denken en de juiste keuzes te maken.” Door de landelijke architectuurstijl van de woning gaan ze niet voor een heel moderne inrichting. Erica:” We kiezen voor de optie om de twee kleinere slaapkamers samen te voegen, zodat er twee grote slaapkamers ontstaan. Op zolder realiseren we nog een grote slaapkamer voor één van onze dochters.”

“Peter en ik kunnen niet wachten tot het huis klaar is. We hebben heel veel zin om met onze dochters in deze prachtige wijk te gaan wonen!”

Ook belangstelling voor een royale en sfeervolle nieuwbouwwoning in dit bijzondere nieuwbouwproject in Haarzicht? Bekijk het actuele woningaanbod ►

  • Peter_Erica_interview.jpg
  • Huis_Peter_Erica.jpg
  • Kavelkaart02_crop.jpg
  • AI_04c.jpg
  • AI_03.jpg
  • AI_06.jpg
  • AI_lucht.jpg