Login kopers

Sebastiaan en Linda: "Een woning helemaal naar onze wensen aangepast"

dinsdag 25 september 2018

Sebastiaan en Linda verhuizen naar een tweekapper type B in project Weteringshoek. "De voornaamste reden van onze verhuizing is een grotere tuin voor de kinderen (3 jaar en 6 maanden). Rossum heeft een ideale ligging en een nieuwbouwwoning biedt ons de mogelijkheid om alles direct naar onze wensen samen te stellen."

Gemoedelijk dorp
Linda: "Op dit moment wonen wij in Rossum. Dit bevalt ons heel erg goed. Familie en vrienden wonen in hetzelfde dorp, of in de omgeving. Binnen 10 minuten sta je in Zaltbommel en met circa 20 minuten rijden ben je in 's-Hertogenbosch mocht je de "drukte" willen opzoeken."

Volgens Linda maakt de centrale ligging Rossum een ideaal dorp om te wonen. "Daarnaast is de omgeving tussen de Maas en de Waal uiteraard schitterend: fietsen over de dijk, kijken naar de bootjes en de sluis en spelen in het slingerbos. Ook het bezoeken van het hertenkampje vinden de kinderen fantastisch. Wij vinden het een heerlijk rustig en gemoedelijk dorp."  

Weer een nieuwbouwwoning
Het huis waar Sebastiaan en Linda momenteel in wonen is ook een nieuwbouwwoning. Sebastiaan: "Daardoor stuitte wij tijdens onze zoektocht naar een ander huis bij bestaande woningen op onder andere lage plafonds, kleine en donkere ruimtes met weinig licht, slechtere isolatie en een keuken en/of badkamer die niet geheel aan onze wensen voldoet. Dit probleem heb je met een nieuwbouwwoning niet, deze kan je direct naar je wensen aanpassen."

Juiste moment
Project Weteringshoek komt voor hen dan ook op het juiste moment. "De uitstraling van de huizen en de opzet van de wijk spreekt ons erg aan. Onze nieuwe woning heeft een ruime tuin voor de kinderen, een grote erker aan de voorzijde voor veel daglicht en daarnaast is er de mogelijkheid om een woonkeuken te realiseren. Ook zal er in de wijk voornamelijk bestemmingsverkeer zijn. Dit maakt het een kindvriendelijke omgeving."

Ze kijken er vooral naar uit dat hun huis helemaal nieuw is en ze dus de eerste jaren geen omkijk hebben naar (achterstallig) onderhoud. Ook over de inrichting hebben ze al nagedacht: "de hoge plafonds lenen zich uitstekend voor een strakke en moderne, maar toch gezellige inrichting". 

Worden Sebastiaan en Linda jouw toekomstige buren? Informeer bij de makelaar naar de nog beschikbare woningen!

  • AI_B.jpg
  • OPTIO_20170712_TKN_Achter_Modern_LR.jpg
  • foto kopers interview.jpg
  • OPTIO_20171107_Cam08_TKN_Voor_Puur_Night_LR.jpg
  • situatiekaart rossum.JPG
  • OPTIO_20170712_TKO_Voor_Klassiek_LR.jpg