Login kopers

Laury en Dinand kiezen voor gezelligheid in hartje Oosterhout

maandag 3 september 2018

Laury en Dinand, een vrolijk stel uit Oosterhout, zijn kopers van het eerste uur in project Santrijnpark (13 herenhuizen 'In het Hart'). Vijf jaar geleden kochten zij een nieuwbouwwoning in De Contreie in Oosterhout. Laury (29) werkt dichtbij het centrum van Oosterhout en ook in hun vrije tijd zijn zij en Dinand (28) daar regelmatig te vinden. Laury: ”Wij verheugen ons op ons nieuwe huis. Wandelend naar de kermis met ons zoontje Sem (2), een drankje doen met vrienden of op de koffie bij (groot)ouders.”

Weer nieuwbouw
Nieuwbouw is hun erg goed bevallen. Dinand: “Wij kiezen bewust weer voor een nieuwbouwwoning zodat we direct alles naar eigen smaak kunnen inrichten. Bij een bestaand huis moet je toch vaak eerst van alles afbreken en weer opbouwen. Ook is een nieuwbouwwoning energiezuiniger en dat zien wij terug op onze energierekening! Door alle voordelen zien wij de aankoop als een goede investering.”

Superlocatie
Laury: “De ligging van het nieuwbouwproject sprak ons meteen aan. De locatie vlakbij theater De Bussel en de Markt was voor ons de trigger om dit nieuwbouwproject eens goed te gaan bekijken. De woningen liggen rustig maar toch in het bruisende hart van Oosterhout.” De goede bereikbaarheid, een veilige, autoluwe speelomgeving voor hun zoontje en privacy waren ook belangrijke factoren waarop Dinand en Laury hun keuze hebben gebaseerd. “We hebben bewust gekozen voor de tussenwoning met bouwnummer 12 omdat deze achter vrij ligt en er geen directe inkijk is.”

Een groter huis
Laury en Dinand zijn enthousiast over de architectuur van hun nieuwe woning. “De huizen zijn mooi vormgegeven; erg warm en uitnodigend door de gekozen baksteen, maar ook rustig en niet té uitgesproken.” Ook de meerwerkopties bevallen hun. Er zijn veel mogelijkheden waarmee ze de woning helemaal naar hun wensen kunnen personaliseren. Dinand: “Nu Sem erbij is, willen we de woning meteen vergroten, ook met het oog op eventuele verdere gezinsuitbreiding. We hebben gekozen voor een uitbouw op de begane grond. Ook laten we de zolder meteen indelen met een slaapkamer met dakkapel.“

Gezellig wonen
Dinand en Laury houden van gezelligheid, dus de inrichting van hun nieuwe huis focust op het gezinsleven. Ze gaan een landelijke stijl combineren met moderne elementen zoals een strakke, witte keuken. Een grote hoekbank en een royale eettafel gaan zorgen voor gezellige weekenden die ze met vrienden, familie en elkaar kunnen gaan doorbrengen. “We kunnen niet wachten!”

Worden Laury, Dinand en Sem jouw toekomstige buren? Informeer bij de makelaar naar de nog beschikbare woningen!

  • AI_2.jpg
  • Dinand_Laury02.jpg
  • OPTIO_20171107_Cam01_RTA_Achter_Klassiek_Night_LR.jpg
  • OPTIO_20171107_Cam02_RTA_Voor_Trendy_Night_LR.jpg
  • AI_1.jpg
  • Dinand_Laury01.jpg
  • Situatiekaart_def.jpg