Service

Nieuwbouwproject Oosteindedriehoek in Aalsmeer

In gemeente Aalsmeer, tussen de wijk Nieuw Oosteinde (Aalsmeer) en Westwijk (Amstelveen) in, wordt nieuwbouwproject Oosteindedriehoek gerealiseerd. Dit is een gezamenlijke ontwikkeling van Roosdom Tijhuis, Eigen Haard en Van Wanrooij Projectontwikkeling

Het plan bestaat uit een groen raamwerk met 3 woonbuurten, in een dorpse of suburbane uitstraling. Het project biedt woningaanbod voor gezinnen, starters, senioren, maar ook voor kleinere (1 of 2 persoons) huishoudens.

Op dit moment ligt bij de gemeente Aalsmeer de startnotitie ter inzage. Mocht je vragen en/of opmerkingen op de startnotitie verwijzen wij je graag naar de gemeente. Ga hier naar de website

Deelgebied 1
We starten binnenkort met de ontwikkeling van deelgebied 1. Dit zijn ca. 800-875 woningen in verschillende prijscategorieën: 

  • Sociale huur (door Eigen Haard);
  • Middeldure koop en huur;
  • Vrije sector koop;
  • Appartementen en eengezinswoningen.

Momenteel werken wij aan een stedenbouwkundig plan. Daarna volgt een bestemmingsplan en kunnen we met de woningontwerpen aan de slag gaan. We verwachten eind 2022 met de verkoop van de eerste woningen te starten.

Interesse? Volg het project en blijf op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen. Je stemt hiermee in dat jouw gegevens ook aan de samenwerkende partners in deze ontwikkeling (Roosdom Tijhuis en Eigen Haard) verstrekt mogen worden. 

 

 

Goedemorgen, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt