Login kopers

Nieuwbouwplan Veenendaal Oost

In nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost realiseert Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling diverse deelplannen met een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen. Van starterswoningen tot royale gezinswoningen, voor ieder wat wils!

Aankondiging 17 maart 2017: Nieuwbouwbeurs in Veenendaal | Start voorverkoop 18 woningen Veenderij

Nieuwbouw in Veenendaal Oost

De nieuwe wijk Veenendaal-Oost bestaat uit 3 delen. De verschillende deelgebieden onderscheiden zich van elkaar door de landschappelijke thema's. Groenpoort is het deelplan met een landelijke uitstraling. Veenderij krijgt een waterrijk karakter waar ruime kavels het beeld bepalen. De meeste voorzieningen bevinden zich in het centraal gelegen, meer stedelijk opgezette deelplan Buurtstede

In deelgebied Veenderij op Eiland G ontwikkelt Van Wanrooij 18 royale woningen: 14 tweekappers en 4 vrijstaande woningen. De woningen krijgen een sfeervolle architectuur in chalet-stijl. De woningen zijn nog in ontwikkeling; tijdens de nieuwbouwbeurs op 17 en 18 maart 2017 start de voorverkoop van de woningen. 

Volg het project en we houden je de komende periode op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen zoals artist impressies, woningplattegronden en (indicatieve) verkoopprijzen! 

 

VastgoedConcept_Mark.jpg
Mark van den Berg Vastgoed Concept 0318-504345

Goedemorgen, ik ben Mark. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

VastgoedConcept_Mark.jpg
Mark van den BergVastgoed Concept

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Veenendaal en omgeving?