Login kopers

Dorps wonen in de stad

Waar vele decennia de sportvelden van V.V. Bruheze en T.V. ’t Trambaantje lagen in de Helmondse wijk Brouwhuis, ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling nieuwbouwproject Heiakker. De naam ‘Heiakker’ verwijst naar de landelijke atmosfeer.

Nieuwbouwproject Type Heiakker

Dorps wonen in een stad. Waar vele decennia de sportvelden lagen in de Helmondse wijk Brouwhuis, ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling diverse typen woningen. Op het terrein van de oude sportvelden worden ongeveer 145 woningen ontwikkeld. Het plan wordt gesplitst in meerdere fasen met ieder een eigen karakter.

Het projectgebied Heiakker ligt vlakbij de kern van oud Brouwhuis. Het project is opgezet met kleine en afwisselende straatjes en een gevarieerd aanbod van woningen.

Het woningplan Type Heiakker sluit perfect aan bij het voormalig kerkdorp Brouwhuis. De wat traditioneler uitziende woningen in het noordelijk deel van het woningproject voegen zich naar de bestaande bebouwing, met een knipoog naar de jaren '30. In het zuidelijk deel zijn de woningen wat moderner van uitstraling en sluiten aan bij de hedendaagse stijl. Voor ieder wat wils dus!

Fase 3
Er is een nieuwe fase in voorbereiding! 22 rij- en hoekwoningen met een moderne uitstraling. Volg het project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

broeckx_eijkemans__geert_van_den_eijnde.jpg
Geert van den Eijnde Broeckx Makelaars 0492-363038

Goedenavond, ik ben Geert. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

broeckx_eijkemans__geert_van_den_eijnde.jpg
Geert van den EijndeBroeckx Makelaars

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Helmond en omgeving?